• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DASH: tyjo, za poslední asi 3 měsíce si nepamatuju kalbu, kdy bys nebyla nemocná :))
    DASH
    DASH --- ---
    Drazi, mam zanet prudusek,antibiotika a na mesic nebo dva inhalacni kortikoidy oujeee.patecni kalbu jsem odpiskala, ale do soboty se treba vzbercham. Ted mam pres 38 teplotu, prestoze teplotu nikdy nemivam,takze jsem trosku na pokraji smrti.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    MENURAK: je tam z oblasti ;)
    MENURAK
    MENURAK --- ---
    DRASTICS: jak oba???????
    SKALPELKA
    SKALPELKA --- ---
    DRASTICS: :-D v pátek si o tom promluvíme, když už teda tady rozjíždíš psychologickou poradnu)))
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    MENURAK: zkusim dat vedet kamosoj a ze bychom vas nabrali oba ;)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Hele Kubo a Maruško, nechcete se přestat špičkovat a mít na sebe ironický poznámky? Ja vim, že mi do toho nic neni, jenze kdyz to nereknu, nikdy tomu nebude konec - nikomu nestranim, ale proste z každyho příspěvku krizem krazem diskusema je cejtit, že to je výpruz a je to trosku trapny - proc takhle verejne, proste bylo - bylo, nevyslo a mohlo by se to trvale uzavřít, nereagujte na sebe, nikdy, nijak. Esli je problem, sednete si k tomu, esli jeden nechce, tak to nechte plavat, nebo ceho se tim docílí? Díky, psychologicka poradna Karel konec.

ps - bez odpovedi a pokracovani
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    SKALPELKA: Si to vynahradíš příští týden ve Lhenicích na sportovním bale , na který jedeš :D
    MENURAK
    MENURAK --- ---
    DRASTICS: mno, kdybyste měli čirou náhodou jedno pro mě, že bych se nalodil v Táboře, dyžtak!
    KAB
    KAB --- ---
    DRASTICS: neasi, kupujte vstupenky!!

KABÁT & BIG BAND TOUR 2013 - Prodej zahájen! | TICKETPORTAL vstupenky na dosah - divadlo, hudba, koncert, festival, muzikál, sport
    http://www.ticketportal.cz/cms_detail.aspx?id=2101

:))
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    turné pyčo :)
    Kdybyste toho měli málo, tak bychom mohli udělat ještě nějakou malou šambalu..
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    A co teprv ta snura vyhledove ... :)
    KAB
    KAB --- ---
    KRISHNA: tzv "dvoják" :))
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: No na jednom jsem prislibil hraní a delame jen jeden, Koil sehnal dobrej flek :)
    SKALPELKA
    SKALPELKA --- ---
    já jsem chtěla jet na jih, ale vlítlo mi do toho stěhování doma, u kterého musím být, mejdanů bude))
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    DRASTICS: ok.)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    a vůbec, co to je za újezd dělat dva mejdany na různejch místech v jeden víkend??
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    KUBAJZS: heej, čolka sem chtěl zlanařit na smýkání
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    2 mista
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    DRASTICS: A Colek , mozna Matous a Martinka do patku daj echo..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam