• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Ja? Ja ne, ja chciju do rohu hned za sebe, tak aby dosahla snura a sluchatka zustaly zapojeny :D
    KAB
    KAB --- ---
    DRASTICS: fuj nerikej ze chodis na zachod do krovi ty prase?!
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    DRASTICS: pockej dyk mandalaci nebo kdo meli tu vykotlanou zidli s igelitakem, jsi mystifikoval :))
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    hehe ve skole se jedna typka zajimala o mejdany, dostala na fb pozvanku, a tak ji rikam parada, opusteny tovarny fabriky mejdlo a pak asi 5 min rozhovor a najednou strnula a prej . . . no a kam se chodí vlastne na zachod? :D A ja - tam kam i kralovna musi pesky, ze do krovi a ona - to je hrozne nehygienický . . . . no uz jsem dal nemel vuli pokracovat, ale nektery lidi me dokazou nicit :)
    KAB
    KAB --- ---
    KRISHNA: srandicky..:))
    sikovnej, tak me zajimalo kdo to je noaco?!:)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    taky netusim, kde to ma vypinani crossfaderu :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    KAB: chceš se ho zase zeptat, co to bylo za desku??
    KAB
    KAB --- ---
    KRISHNA:
    DRASTICS: parada, nevite kdo to hral?
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    RUDLA: pocke pockej neblazni, nic nevyhazuj!
    tedy ja bych se klidne prijela mrknout na vetesnictvi, jsem takovy maly ochranovatel veci, ktere uz nikdo nechce.
    na kazdou takovou vec nekdy dojde, jen musi prijit jeji cas.
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: to druhý je moje, teda Toby, ale nahrával sem ho já.. Mam celkově uplně randál videí z kolotočích mejdanů od Toby, ale on je držka a nenechá mě to dát na youtube bo se bojí, že ho někde uvidí máma, jak hulí brko nebo tak něco :) Ale teď sem ho nedávno překecal, že se na ty videa podívam a když usoudim, že je nezávadný, tak ho nahraju..
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    KAPITANKUN: tak se zastav 3O.3. bude tam na tebe cekat .))
    KAPITANKUN
    KAPITANKUN --- ---
    KUBAJZS: ajo, chci:) DIky
    BPB
    BPB --- ---
    KAPITANKUN: no mě bylo jasný..že to byla Draxova práce .)) ..stejně tak jako mi už asi potřetí sahnul při mym hraní na desku, že mi to jako trochu poladí, a vono ejhle...akorát mi to už asi potřetí rozkopal .... jooo..s Draxem máme nevyřízený účty :))))
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    KAPITANKUN: Hele ty mas u nas jeste trciko ketry sis nadiktoval , chces ho furt nebo ho mame nekomu udat ? :)
    808303
    808303 --- ---
    ja crossfader používám. zrovna ten pioneer ma fakt dobrej fader imo. lepsi fader nez allen&heath, ten je zbytečně moc volnej bohužel. šermovat šavlema nebo drandit fader, jde o zvyk.

v pondeli jsem pocitil problem, ze ten vydrenej do zeleza mixak dole bohuzel pres fader propouštěl. :/ nejdriv jsem myslel, ze se mi to zda, ze to slysim od sluchatek, ale ke konci jsem zjistil ze to jde ven...
    808303
    808303 --- ---
    DRASTICS: hahaha!
    KAPITANKUN
    KAPITANKUN --- ---
    BPB: ja ani nevim, ze se takova vec da vypnout, myslim, ze jsem crossfader pouzil tak 2x v zivote:)) Tak jsem na neco mozna zmack omylem ze samy zmatenosti:)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    sem nejak patral a nasel dve me neznamy videja. . . .

diktat 2011 - hezky barvy

Vánoční diktát! 2011 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=ANGNZrSEUjY

a borotin 2009 tusim

KK - Draxtyle/Borotin - 2009 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=CtOktKruon8
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    jj a ja musim taky podekovat tomu vtipalkovi, co si tam drandi s crossfaderem jak nejakej picus a vzdycky mi to nevrati do polohy ve prostred a ja tam vzdycky 5 minut mix krutej jak hovado rikam joo to naklada, to se mi to povedlo a najednou vidim, ze si to jedu jen do ucha . . . . a stejne tak byl vytrestanej dan Kůň :)
    BPB
    BPB --- ---
    a kromě matrací a koz si musíme vyříkat ještě jednu věc vy vtipálci .D ...dlužim velký poděkování nějakýmu trollovi v pondělí - v Crossu: Nejdřiv si na hraní zapnu crossfader.....a pak někdo chytrej.. mr. Drax nebo Kapitankun si ho kvuli svýmu skillu při našem ping-pongu vypne a mě se to ani neráčí říct... .. a ja tam s tim jezdim potom jak čů*** a čumim že to nic nedělá.. jeste jednou díky ! :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam