• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    BPB
    BPB --- ---
    KRISHNA: to třetí nejlepší! :D hele....to je Janička co sedí u tý cesty..nebo ta už šla v noci domu ? :)))
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    DRASTICS: a tohle video si videl , jak tam hrisne tancis s johan .
    Mastal - chrastany - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=fccuqDmxkOg
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: tak zkus prolezt, třeba tam ještě něco najdeš
    smartune - YouTube
    http://www.youtube.com/user/madge3114/videos?view=0

jinak chtěl jsem teď uploadnout nějaký další videa, co jsem měl od Toby, ale zjistil jsem, že jsem je omylem smazal, tak ho nějak co nejdřív zaúkoluju, ať mi je zas dotlačí..
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    krishnakuuu jako rikej a davej novy - stary videa, tohle ubec neznam . . .este ze ho Kuba nasdlilel :))

Draxtyle 2010 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=A7KzJHWyOsM&list=PLDFB566440DADB8B5
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    ale na tech viditelnejch mistech to pujde hned . . . proplejvaj to a sekaj a treba kulatak IKSkrát za rok dle me predelaj, nejdriv petrklice, pak tulipani, pak nejaky ruze a ták . . . . . takze se to nedostane ani do velikosti, kde by to nekdo nasel nebo poznal a uz vubec ne do kvetu, aby to smrdelo a delalo to cichovej zazitek kolemjdoucím :) nicmene delam dulky :P
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    moc nejsi, ale moc z toho nebude :D
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Hele to, zena vymyslela skvelou vec, nejak na jare nakoupit seminka technickyho konopi (asi 20 kc/kg v rybarskejch potrebach) a rozesejt to, kde se da. bych obsadil vsechny mozny parky, dobesky, rigrace, vaclavak, karlak, mirak, tulipany na dejvicky, letnou, a vsechno, kde roste nejaka zelen, jen tak ze srandy. ma to nejakej potencial, nebo jsem jen moc? :)
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    kdybyste měl někdo touhu si zahrát tak přijďte do Propagandy dneska (pštrossova 29)
    bohužel jsem nikoho neukecal aby mi pučil gramce, ale je tu mix a Čolek (kterej zatim jedinej hraje) přitáhne traktor a ntb takže by vám měla stačit flashka s hudbou

Nebo prostě přijďte na pivko a vytrhnout mě z nudy za barem :)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    KAB: Animal liberation front!!!!!!!
    KAB
    KAB --- ---
    BIGG23: na co ubrousky, staci s sebou tahat ovci
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    a místo mejdla, ať si pořídí dezinfekci! nebo ubrousky bože, ty vole. . .
    SKALPELKA
    SKALPELKA --- ---
    DRASTICS: ¨prej nehygienický stokrát čistější křoví než nějaký společný wc.. :-D asi chytrá typka
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Ja? Ja ne, ja chciju do rohu hned za sebe, tak aby dosahla snura a sluchatka zustaly zapojeny :D
    KAB
    KAB --- ---
    DRASTICS: fuj nerikej ze chodis na zachod do krovi ty prase?!
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    DRASTICS: pockej dyk mandalaci nebo kdo meli tu vykotlanou zidli s igelitakem, jsi mystifikoval :))
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    hehe ve skole se jedna typka zajimala o mejdany, dostala na fb pozvanku, a tak ji rikam parada, opusteny tovarny fabriky mejdlo a pak asi 5 min rozhovor a najednou strnula a prej . . . no a kam se chodí vlastne na zachod? :D A ja - tam kam i kralovna musi pesky, ze do krovi a ona - to je hrozne nehygienický . . . . no uz jsem dal nemel vuli pokracovat, ale nektery lidi me dokazou nicit :)
    KAB
    KAB --- ---
    KRISHNA: srandicky..:))
    sikovnej, tak me zajimalo kdo to je noaco?!:)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    taky netusim, kde to ma vypinani crossfaderu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam