• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    No kdyby se nasel vetsi prostor, nez ten, na kterym to chcem udelat, tak by tam mohly bejt stage treba dve.. :)
    TIP
    TIP --- ---
    Proč ne, žejo, ale pak tam bude ale slušná mega tlačenice djs...
    Ale zase by to mohla bejt zajímavá ukázka a experiment, jak se pěkně dohodnout na line-upu.
    Já tuhle akci beru tak, že tam bude spousta kamarádů, kvalitní muziky a srandy přehršel, takže mi ani nebude vadit že třeba nebudu hrát. Pohrát si s nasvícenim a nadekorovánim toho místa by mohlo bejt super kdyby se spojili hračičky všech soundů co se budou podílet.
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Aha, tak Venca uz to predelal.. no ja stejne myslel, ze by to mohlo dopadnout tak, ze se to spoji s koil mejdanem, vzhlede k tomu, ze taky nema flek
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    BPB: vzdyt je to tam takhle napsany :)
    TIP
    TIP --- ---
    Sorry, dezinformace, Venca se nějak špatně dohod s Krishnou, dáme to do pořádku do zejtra.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    me by to dane teda taky zajimalo?
    BPB
    BPB --- ---
    hele..kucii..to je trochu shíza ne..ty dvě akce před čarodejnicema ? ...pls.....tam kde bude zvuk napište kolotoč..tam kde budou nějaký djs..napiště KK djs+jméno... at je v tom pořádek...co ? .) takhle to vypadá že fakt delame 2 akce naráz
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    ty máš pech :/ já mam od pátka do pondělí free :)
    COYOT
    COYOT --- ---
    pic...

peklo v kanclu nemá konce.... na čároy volno jen 30-1.5. s tím že 1.5. noční ... :/
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    hoj pardalove... potreboval bych help... shanime stare lesenarske trubky (delsich rozmeru) 50m chybej nam k tomu aby se postavila boudu... by ste nekde na neco narazily dejte echo, samo za rozumne penize... budou se dit velke veci!!!))) blissi info az pozdeji... pak este zda ma nekdo moznost drevene desky ci prkna za dobry peniz.. nemusej bejt nove ale zas ne uplne zhnile(100m2)... a a a polistyrenove desky rozmeru 5-10cm (100m2)

dik.. dystak posta...
    KVETAKK
    KVETAKK --- ---
    jen ty samčí rostliny co nikdo nepokosí pěkně naštvou balkonové pěstitele v okolí...
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    KRISHNA: no jako to neni žádnej novej nápad, o tom už jsme mleli na střední o přestávce ale k realizaci nějak nikdy nedošlo.
    Jdu do toho taky - ale ještě bych počkal na lepší teploty...
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    KRISHNA: obojii
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    SAKJA_PANDITA: přesně tak.. :) Já myslim, že by se to leckde (šárka, prokopák, ..) mohlo chytit a docela rozbujet :)
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    KRISHNA: to je super napad! jdu do toho s vama.
    takova land-art performance, mam-li to tedy zabalit do jmena.
    super! uz se tesim na clanek:
    Praha, SEČ
    V hlavním městě začíná bujet neutuchající květena podobná marihuaně (cannabis staiva, pozn. red.). Pohotovostní vyšetřovací služba již poslala několik vzorků na odbornou expertízu, zda-li se jedná pouze o technické konopí či konopí s vyšším obsahem THC. Rodičům doporučujeme nepouštět své (dospívající) děti ven bez dozoru. Učitelé dbejte zvýšenou pozornost na zarudlé oči, usínaná při hodině a nadměrné kozumování potravin. O průběhu vyšetřování vás budeme neprodleně informovat.
    BPB
    BPB --- ---
    KRISHNA: to třetí nejlepší! :D hele....to je Janička co sedí u tý cesty..nebo ta už šla v noci domu ? :)))
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    DRASTICS: a tohle video si videl , jak tam hrisne tancis s johan .
    Mastal - chrastany - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=fccuqDmxkOg
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: tak zkus prolezt, třeba tam ještě něco najdeš
    smartune - YouTube
    http://www.youtube.com/user/madge3114/videos?view=0

jinak chtěl jsem teď uploadnout nějaký další videa, co jsem měl od Toby, ale zjistil jsem, že jsem je omylem smazal, tak ho nějak co nejdřív zaúkoluju, ať mi je zas dotlačí..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam