• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    [ GREENY @ navody na postaveni sound systemu , aneb 4Ω jsou pro šampóny, následuj spirit! (2Ω). ]

hele v prodancu vyprodej a ten procak SABINE NAV480 tam prodaj uplne novej za 16554,- sice bez dokladu, aby nemuselo bejt DPH, ale new one . . . myslim, ze neni co resit ne?
    SKALPELKA
    SKALPELKA --- ---
    RUDLA: kdy a kde?
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    DRASTICS: bych bral ,
    RUDLA: na roubence ..
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    RUDLA: co tedka o weekund nedele odpolko
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    hej, nechce nekdo zpunktovat prase na ohni?? dal bych si prasecinu
    KAB
    KAB --- ---
    po 3 letech nejaka ta nahravka.. :)

KAB 2013-04-07 Minimal Insecurity
    https://soundcloud.com/kab-1/kab-2013-04-07-minimal
    KAB
    KAB --- ---
    BPB: zrucna postacka, to se musi nechat..
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    normálně vyfotit a dojít jim ten zbytek dolámat na nejbližší pobočku o hlavu

+ si udělat stickerku na schránku s nápisem ve smyslu
    "nervi mi gramodesky do schránky krávo!!! od čeho máš doručenky"
    :)
    BPB
    BPB --- ---
    jóo..to vypadalo nějak takhle asi ..ale deska přežila, bylo to tam upe našlapaný..že sem to nemohl ani vyndat !
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    KRISHNA: Každej balík je pojištěnej, minimální částkou 500,- , tak je to u nás, ale myslim, že v cizině to bude podobně, ne-li víc.
    COYOT
    COYOT --- ---
    KRISHNA: ou shit.... :/ na poštu a zeptat se jako jestli rozumej těm samolepkám.... že tam nejsou pro nic za nic.... posledne co vím, je Přemovi taky nacpala do kaslíku.... kráva
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: pujde neco vyreklamo
    vat? Kurvy!!!

Vic tech fotek nedorazlo?
    TIP
    TIP --- ---
    KRISHNA: chacha to si dovedu představit, já většinou beru větší množství, takže tlustší a těžší pakly který nikoho nenapadnou rvát do schránky:-))
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    TIP: tjn, tak evidentně za to může pošta, když se to nějaká pošťačka snažila nacpat do schránky nebo něco..
    TIP
    TIP --- ---
    KRISHNA: ajajajaj kamaráde, to je zlo, snad to nezakřiknu ale už sem objednal z discogs kolem 200 vinylů a nikdy mi nepřišly v horšim stavu, než bylo uvedený od prodejce... Holt smůlička.
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    a včera mi přišly 3 vinyly z discogs a dva z nich zlomený, smutek :(
    BPB
    BPB --- ---
    KRISHNA: probehnu kufrik, ale..to asi bude tim tvym ranim hranim spis.. se mnou si poustel jen jeden vinyl
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Přišlo mailem :)

KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Od mejdanu mi chybí deska mark nrg - brain is the weapon, kterou sem ani nehrál a jeden obal od braina, kdybyste na to někde narazili, tak se ozvěte .)
    DASH
    DASH --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam