• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: ej kej a zitra pocitas s tema bobrama na slez vecer teda? Prema by asi taky mel doufam, na hory nejel . . . .
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    co tam zajec to víkendu někdy, radši? :)
    KAB
    KAB --- ---
    taky furt v praci..
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    dopoledne, hahaaaa, stejne jak krishnak
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    hm já sem v práci furt :-/
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Pristi tyden dopolko bych sjel pro Cresta, ale nechce se mi samotnymu je to tak hodku a pul tam a hodku a pul zpet, den podle toho, kdo kdy by se pridal hmmm?? Cim vic, tim lepsi vid :)
    BPB
    BPB --- ---
    PANIKA: tyjo..ten laser tomu dodáva takou hybnost prostě :)....ale proti gustu...
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    jsem ochotnej ti prispet, kdyz slibis ze uz si laser pujcovat nebudete, pac ho nemam rad :)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    DRASTICS: treba se servisak od nich spletl... se ti nikdy nestalo, ze oprava byla drazsi nez se myslelo? nebyl jsem u toho, ale urcite bych to tak smahem neodsuzoval coby zvuli Jendy...

chapu ze kdyz to je z tvejh penez, ze jses nasanej
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    A proc mi nejdriv rikal, ze jim napsal a ze mu rekli 600 bez DPH a najednou je na 1000 bez DPH . . . .
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: Tak znáš to, občas si myslíš, že nějaká kravina nemůže bejt moc drahá, takže za malý sklíčko ti i 600,- přijde dost, jenže pak na stránkách výrobce zjistíš, že to je pro ultra-čirý antireflexní polarizační kalený sklíčko, který ani neni ze skla a že stojí litr .))
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    tak praskly celni sklicko od kvantu jo a Jenda . . . .

// nejdriv mi psal 600 a najednou že 15kil???

OD: JENDAA4P --- --- 10:23:44 10.4.2013

Ahoj,
    tkaže je to ještě větší peklo, než jsem myslel, je to těch 36EUR bez dane, tim padem to musim protahnout firmou, tim padem musim pridat 21%+5% firmě.. což je cca 46EUR ;(
    pošlu pak částku v CZK.
    zatim
    COYOT
    COYOT --- ---
    DRASTICS: se 4ma IN a 8ma OUT je vyřešený i processing odposlechůů .. ju chůůůů :)
    COYOT
    COYOT --- ---
    COYOT: aha.. vono je to formou nějakýho bazaru... :( no každopádne pořád super cena za novej processor.... když za stejnou cenu seženem jetej.. bude tak jako tak bez garance... šel bych do tohodle !!!
    COYOT
    COYOT --- ---
    DRASTICS: vůbec neni co řešit..... klidne zařídim kup přesd Hlavsu a bude to bez DPH a se zárukou... s tím že origo fakturu bude mít on.. a my záručák ke ??
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    [ GREENY @ navody na postaveni sound systemu , aneb 4Ω jsou pro šampóny, následuj spirit! (2Ω). ]

hele v prodancu vyprodej a ten procak SABINE NAV480 tam prodaj uplne novej za 16554,- sice bez dokladu, aby nemuselo bejt DPH, ale new one . . . myslim, ze neni co resit ne?
    SKALPELKA
    SKALPELKA --- ---
    RUDLA: kdy a kde?
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    DRASTICS: bych bral ,
    RUDLA: na roubence ..
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    RUDLA: co tedka o weekund nedele odpolko
    RUDLA
    RUDLA --- ---