• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    KAB
    KAB --- ---
    PANIKA: to my vsichni..muhehehe
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KAB: a pritom na obrazku vypada tak sympaticky...
    KAB
    KAB --- ---
    KRISHNA: at je to fejk nebo ne, je to napsany hodne napinave :))
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    KAB: Ty krávo, to snad musí bejt fake :))))

He added to the confession by telling police that he was simply doing what “any vinyl purist would have done.”

...

Upon entry, police discovered a lifeless Borowski laying among two Technics SL1200 turntables. One turntable was covered in Borowski’s own blood, the other plugged in and still playing a copy of Kraftwerk’s “Man Machine.”

tyvoe :)))
    KAB
    KAB --- ---
    tohle by na Nove ve zpravach po zviratkach asi nedavali..

'Vinyl Purist' Identified As Primary Suspect In Slaying Of 22-year-old Traktor DJ
    http://equalizermag.com/...urist-identified-as-primary-suspect-in-slaying-of-22-year-old-traktor-dj/
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    COYOT: ok, ja psal chlapkovi esli nevi
    COYOT
    COYOT --- ---
    DRASTICS: me naopak vyhovuje u Rodecka to, že když si pustíš do sluchátek obě desky, mužeš si hezky a hned nagainovat jednotlivý kliky a je to :) takže pak slyšíš ve sluchátkách vše co potřebuješ... a zvuk jako takovej rešíš to jen na korekcích.. případne klikou co se urovně týče... to CUE mi v tom dělá bordel :D...

DRASTICS: pisnu Deiksovi..
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    coyot - ohledne ty 480ky - co poptat Forace/deiks?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    jediny co je na rodecku na hovno, ze nejde do sluchadel v cue regulovat hlasitost jednotlivejch kanalu, bud jeden a nebo oba naplno, neny moznost dat treba jeden na 2/3, druhej na 1/3, aneb desky ktery se michaj ne podle vejsek ale spodku jsou v picu na kalbe, kde ze predu dunej bedny, sluchovej analyzator unavenej z odposlecu/okourenejch hluchatek/tancovacky pred bednama . . . a uz proste spodek neslysim :-)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Az bude nekdo chtit zajezd na statek, taxe dopridam, nechce to nekdo vyhrotit? jsem linej a pasivne bych se zucastnil, je tam asi 1500 v lahvacich, crest teda zkusit nekomu nacpat a nebo med do srotu? a preskladavacka :-P
    COYOT
    COYOT --- ---
    KAB: :D
    KAB
    KAB --- ---
    COYOT: myslel jsem kvalitnejsi zvuk, ale tak to bude asi subjektivni, ty rejpale :)
    COYOT
    COYOT --- ---
    KAB: jj dyk jo já jen rejpu :D zvukove bude výbornej o tom nepochybuju :) holt sem prostě "omezenej" a vystačim si s tím, co mi leží na gramcích:) jinak blahopřeju k super nákupu :)

a k tomu výstupu... v čem lepší ?? :D
    KAB
    KAB --- ---
    COYOT: zalezi jak se k tomu postavis..jestli analog efekty nechces, nikdo te nenuti..3 korekce a 4 savle samozrejme stacej a imho bude mit mozna i lepsi vystup nez ten starej rodec..vsak uvidis uslysis :)
    COYOT
    COYOT --- ---
    jinak tedy k DBX...

trošku sem v rozpacích.. páč po každým zapnutí padne do nějakýho error stavu.. a chce provest reset.. pak naběhne.... co je ale horší.. po tomto resetu je pryč USR nastavení.. takže všechno nastavovat znova.. přesne si ted tu hlášku nepamatuju.. ale pokusim se dneska znova zapnout... napsat a pak najit na googlu.. třeba pomuže upgrade firmwaru.....

zetra jedu na noční.. přivezl bych obě QSC stavíte se tu někdo pro ne a "uklidíte" je do toho racku po CRESTovi ??

dolu PLX.. nad něj RMX a posledního crowna na odposlechy...

COYOT
    COYOT --- ---
    KAB: takže je to jasný...mininum mixu ... a ve výsledku vícero FX a zaseky na kroucení nejakejch flangeru.. a podobnejch kurvítek... ale proti gustu.... ;)
    KAB
    KAB --- ---
    DRASTICS: ba naopak sefe!
    Allen & Heath Xone:42 DJ Mixer Review - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=r9JrcwFo-iw

a hraje se na to takhle:
    Já jsem muzikant - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=V3DnCy9vzu4
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KAB: A jaxe na to hraje? Ja umim jen na rodecka? A neni tam moc cudliku, abych nebyl zmatenej? :P
    KAB
    KAB --- ---
    BPB: spis bych vzal ten xone 42 co..:)
    BPB
    BPB --- ---
    KAB: a vezmeš gramce Kabe ? ,)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam