• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    OTZ
    OTZ --- ---
    DRASTICS:
    DRASTICS: lol oboje (dilna i veterina) by se na mejdanech, kor na tech delsich (pripadne v trvalejsi autonomni zone:), dost hodilo:)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    hehe me ta parta letní zvěře prave baví, jak revoltuje proti zajetejm festackovskejm podminkam celyho psytrancu tady . . . . aneb vyvolavaj nevole velkych producentů a organizátoru se svou troškou a dokonce byl v přetřes i nazev free a dotazy typu jakože když jedu na komercarnu, tak tam necham stejny penize, jako kdyz jedu na freemejdan, tak na co jako ma nalakat to slovo v nazvu a naslednou devalvaci vyndani se . . . . . . proste co si budem, papír je zaklad ritualu a esli je v psytrancu tolik šaolinu, co nirvany dosahnou samovolnym meditancem, tak gratuluju, ja neumim :) Jinak jak pises, hraní na duchovno, ktery je hlavnim presahem a pritom tady vidíš výstup z toho kompartmentu jen ukazuje tu pozovost, proste zivot je krutej a tvrdej a musiš se bít, abys prežil :)
    OTZ
    OTZ --- ---
    DRASTICS: hipici no. me prijdou jak zasekly v tech sedesatkach, love and peace jako hezky, fajn idealy, ale prijde mi, ze oproti technarum si vubec neuvedomujou (nebo si uvedomovat nechtej) apokalyptickej rozmer skutecnosti, tzn jejich produkce (nemyslim jenom hudebni, ale celkove projev a dopad toho, co delaj) je ponekud bezpohlavni. chybi v tom nejaka revolta. tot ciste muj nazor nic osobniho, necet sem to, zas tolik je nestuduju a taky se cejtim bejt docela hipikem ale beru v potaz vsechno co se deje ne jenom to co bych chtel aby se delo.

PANIKA: chudak uzivatel je dneska moc pohodlnej, jen at se s tim sere:) na SC nemam tolik mista ale na mixcloudu to je taky:

http://www.mixcloud.com/otz/otz-liveradio23cz-15112011-part-1/
    http://www.mixcloud.com/otz/otz-liveradio23cz-15112011-part-2/

COYOT: no doporučil bych ti fakt ten korg volca

http://www.youtube.com/watch?v=_Gau7UIzYY0

za 3600 pure analog a ma to midi in. nicmene to bude imo zvukove dost podobny stary 808, pokud chces jinej zvuk tak bych zkusil sehnat korg er-1 mkII nebo treba elektron machinedrum (kterej je ale drazsi kolem 25k ALE zas je to super stroj)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    No nastesti ne vsichni, aneb na zvěř se těšim, tam je normálně vnímano to, o čem všichni víme že to je, DIY aneb pořádně se spapírovat do bezvědomí :) Jinak Shaman23 is back from behind the see :)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    DRASTICS: tyvoe krvacej mi oci.. psytrencari to proste videj jinak
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Doporučuji si přečíst tak posledních 100 [ Psy & goa trance ] , kam se na tohle hrabou halomrdy. A pak že psytrance sluníčko, láska, mír :) (ps. strasne me baví ta dehonestace ještěrismu a "vyndání" se - pac bez papíra nedosáhneš všehomíra, ale to už asi spoustu lidem přerostlo přes záda a nevidej si do žaludku :)
    COYOT
    COYOT --- ---
    DRASTICS: nene bohužel ... to by za 2,5 k byl hodne dobrej kauf :D
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    COYOT: ty ve taxem zil v nejaky desiluzi :) Ja myslel zes vysasil TBcko . . . :)
    COYOT
    COYOT --- ---
    COYOT: ale bubenika mám v pácu pořídit a jako kontroler mám vyčíhnutý AKAI MP 49 a budu spokojenej :)
    COYOT
    COYOT --- ---

OTZ: Karel kecá :D mám jen MCčka :D
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    OTZ: to teda neni moc selfpromo, spravnej selfpromoter by si lajvko vystrih a dal na sc at se s tim chudak uzivatel nemusi srat.... a jinak uz stahuju a jsem zvedavej :)
    OTZ
    OTZ --- ---
    jinak maly selfpromo:))

http://www.radio23.cz/downloadMP3.php?file=podcast/Acid_Fever/Acidfever_vol.6_15.11.2011.mp3

livko zacina nekde u 20 minuty, predtim nejaky vypraveni o MC-202 a tak:)
    OTZ
    OTZ --- ---
    si nedelej prdel..kojote!:D
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    OTZ: on to TB 303 a bubenika nepriznal :)
    OTZ
    OTZ --- ---
    kazdop. dycky to lip funguje kdyz jsou na to dva. btw ta bassline mi silne pripomina hardfloor - lost in the silverbox..dva tony pravidelne --__ :)

COYOT: dva laciny grooveboxy, to je hele clkm k nicemu..kor kdyz na to nemas moc casu a nevis jak to ovladat. dop.: prodej to a kup korg volca, jednu drummachine a druhou bassline, po 150 eurech a uzijes s tim asi vic srandy. no ale chce to hlavne CAS a to more.
    OTZ
    OTZ --- ---
    COYOT: oldskulu je vsude plno. hlavne je to ohrany..cimz teda nerikam ze to je spatny co delaj. chce to neco novyho (aneb pockej, az to vytahnu ze supliku:))
    TIP
    TIP --- ---
    jj crome a mrmnk jsou fakt super, chtělo by je nalákat na nějaký mejdlo
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    a este crome s mrmnkem . . . . . . jen bych byl radsi, kdyby to bylo tempem ne takhle mezi 20-22 hodinu, ale aby štípali jak lunatic asylum na 180 :))
    COYOT
    COYOT --- ---
    N_I: jj je to peklo..dělám to sice taky na HW Rolandy MC 303 a 307. .k tomu mám nějakýmidi klávesy M-audio.. ale jak řikáš.. aby to znělo tak jak človek chce..... je to vyložeńě kumšt.. proto taky ještě odme mne nikde nic nejni :D ale prý trpělivost přináši ovoce :) tak sem sám zvědav :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam