• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    COYOT
    COYOT --- ---
    GAZER: dobrej model :D

KRISHNA: zejtra Ti dám vědět co a jak... budu v práci a tak zjistím info od bejvalýho kolegy.. třeba ten zdroj opraví.. budu na kole tak bych to na Smíchov odvezl.. jen si pls to DBX vezmi do práce.. stavim se pro něj u Tebe v práci
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: Vsechno bych to svez na hromadu v klidu nejak weekend pred, Bighead jede s nama a je vyucenej silnoproudnak, nic navic stejne pujcovat nebudem a myslim, ze toho bude dostatek ne - 3 rozvodny pruchozi na 5ti kolík? Mam sharan. . . . .

Jinak shanim vlek na odvoz baru
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    hm, tak qydo mi psal už před tejdnem, že mi udepsali, že chtěj výrobní číslo toho zdroje, tak jsem odeslal..

JENDA: Je to 35W zdroj pro DBX480, na tišťáku je: 80-5384-B
    JENDAA4P
    JENDAA4P --- ---
    KRISHNA: zkus mi poslat označení toho zdroje, případně vše co o něm víš, nedávno jsem objednával jeden special, taky nesehnatelnej ;)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    KUBAJZS: No já když už bych měl strávit celej den někde na skladě, tak bych u toho chtěl i něco dělat, tim myslim, opravovat ty kabely a rozbitý věci.. :)
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    KRISHNA: co do truska zajed tento vikend , big nema tak bych tu grilovacku a opravu karoserie presunul do turska , coz ?
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    TIP: platí
    TIP
    TIP --- ---
    hele tak se nějak domluvíme kdy tam zajedem dodávkou, do konce tejdne jí mam na výměně pneu takže příští tejden?
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    TIP: jop
    TIP
    TIP --- ---
    KRISHNA: v tursku?
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    No já mam jednu velkou rozvodnu, nevim co je zač, ale má právě vstup minimálně 1x63A, musel bych se na to podívat v garáži, kam mě nebaví moc jezdit, tak když už bych tam jel, tak bych tu rozvodnu ideálně i přivez a někde nechal, trabl je, že je velká jak debil a do osobáku se ztěží vejde..
    TIP
    TIP --- ---
    hele kluci chtělo by set onějak kolektivně domluvit na silový kabeláži a rozvodnách na náš konglomerát pro rekord, já sem v elektrice totální toy takže se toho někdo schopnej ujměte
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Rozebral sem to dbx a koukal jsem, jestli se nedá někde po netu splašit samotnej ten zdroj a nikde sem nic nenašel, jdu ještě napsat qydovi, jestli mu neodepsali z toho servisu, ale potom už budu trochu bezradnej..
    ARASHID17
    ARASHID17 --- ---
    Letní zvěř 2013 - Freak Psychedelic FREEPARTY | psytrance.cz
    http://www.psytrance.cz/cs/party/letni-zver-2013-freak-psychedelic-freeparty
    COYOT
    COYOT --- ---
    DRASTICS: řeší se zdroj bejby....
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    jaxme daleko s procíkem holky?
    OTZ
    OTZ --- ---
    to je strasnej bubak:)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    MrGasmask - Cordyceps
    https://soundcloud.com/mrgasmask/mrgasmask-cordyceps

tak zkusime z trosku jineho soudku...
    OTZ
    OTZ --- ---
    tak visjak, vseho s mirou:)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    OTZ: No to je bohuzel realita, ze toho je dost a nekdy mi prijde, ze na ukor jinych veci az moc . . .
    OTZ
    OTZ --- ---
    hlavne aby meli tuten lek pro kone:))
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Skoda ze uz neni moc pametniků, jez by pamatoval akci jmenem Prasotek! Kdy par nerozvaznych lidi napsalo na web, esli mate bedny tak je dovezte, bude kalba a tak jim tam najelo 15 lidi s 10kW a oni po 3 denní oziraci kalbe zalezli do chatek a my tam vystřihli největší kolotóčo :) A podobne byla motivace tentokrát, Zela napsal : kdo by se chtel pripodilet, dejte vědět . . . . . to mi prijde prijemna forma spoluorganizace mejdanu

OTZ: hehe pojizdná ordinace :P
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam