• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    COYOT
    COYOT --- ---
    KRISHNA: no tak mej oči na vrch hlavy pls :D hehe :) a kdyžtak volej.. zesiky budou u me k vyzvednutí v průbehu celýho zítřka..zas na Antala Staška

tady jsou dělící frekvence

31,5/63/125/425-20k

KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    COYOT: Já nevim, nějak dopoledne, tak asi tam bejt nemusíš, le až budu nevědět něco, co bude potřeba, tak tě budu otravovat founem :)
    COYOT
    COYOT --- ---
    KRISHNA: jop ,ale dnes večer třídní sraz ze základkyv sobotu ráno na šichtu a v sobotu večer sraz k smutnýmu výročí umrtí jednoho našeho kámoše... takže :( leda bych jel vlakem a s kolem.. na kolikátou to plánujete ??
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    COYOT: jakto?? dyk to máš tak půl hoďky cesty ne? :)
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    KRISHNA: jo v sobotu s tim pocitam .)
    COYOT
    COYOT --- ---
    KRISHNA: tvl kua .. to se do Prahy aasi nedostanu.... :( přivezu tedy zejtra rackovku a zesiky jsou-li třeba, jsem v práci přes den... ale v neděli mám ažnoční.. na druhou stranu.. super, že se s tím nemusí do prdele za Prahu..
    DRASTICS: :D
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: zkus shaman a thora :P
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Coyote, ale ty bojanovice si teda vlete jednou dáme jako, proste to tam odvezem a uděláme si 30kW grilovačku na 6 hodin! :D
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    tak ladění beden domluveno na nedělní dopoledne, nakonec se bude ladit na žižkově u Deiksace, bedny se budou nakládat v sobotu večer, kdo by chtěl přidat ruku k dílu, nechť se ozve.. :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    mrtě lidu, příjemnej posez za sluníčka, po setmění chvilka fireshow a taky jsme šli :)
    SKALPELKA
    SKALPELKA --- ---
    Bubnovačka byla super, škoda, že jsem musela brzy pryč)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    DRASTICS: Asi se tam stavíme na chvíli . . .
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    De nekdo na bubnovačku ?? Na vyšáku
    RAPHAEL_KOSMOS
    RAPHAEL_KOSMOS --- ---
    mezi 1. az 15tym cervencem tu bude na navsteve muj kamarad z bretane rhizom, kterej hraje acid techno z desek, kdyby jste ho chteli nekam vytahnout tak mi napiste, je to fajn kluk, myslim ze by se vam hodil do lajnapu )
    COYOT
    COYOT --- ---
    DRASTICS: domluvenej nezávaznej pokus o opravu v bejvalý práci na Andělu...šikovnej pán...

nemám ted moc čas googlit.. muže někdo kouknout po service manualu k tomu DBX ?? celkem by to pomohlo
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    doufam ze tomu protidrogovymu aktivistovi co dal gazerovi minusko nekdo na pristi kalbe hodi neco do piti a poleze nahej na bedny :))
    ZELA23
    ZELA23 --- ---
    GAZER: Konečně někdo normální
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    soutěž o nekonečnou větu :D
    GAZER
    GAZER --- ---
    COYOT: Model i s certifikací :D
    DASH: (O_O) právě...
    P.S Omluvte prosím moji netrpělivost :S:)
    DASH
    DASH --- ---
    GAZER: (O_o)
    COYOT
    COYOT --- ---
    GAZER: dobrej model :D

KRISHNA: zejtra Ti dám vědět co a jak... budu v práci a tak zjistím info od bejvalýho kolegy.. třeba ten zdroj opraví.. budu na kole tak bych to na Smíchov odvezl.. jen si pls to DBX vezmi do práce.. stavim se pro něj u Tebe v práci
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam