• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    DRASTICS: Asi se tam stavíme na chvíli . . .
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    De nekdo na bubnovačku ?? Na vyšáku
    RAPHAEL_KOSMOS
    RAPHAEL_KOSMOS --- ---
    mezi 1. az 15tym cervencem tu bude na navsteve muj kamarad z bretane rhizom, kterej hraje acid techno z desek, kdyby jste ho chteli nekam vytahnout tak mi napiste, je to fajn kluk, myslim ze by se vam hodil do lajnapu )
    COYOT
    COYOT --- ---
    DRASTICS: domluvenej nezávaznej pokus o opravu v bejvalý práci na Andělu...šikovnej pán...

nemám ted moc čas googlit.. muže někdo kouknout po service manualu k tomu DBX ?? celkem by to pomohlo
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    doufam ze tomu protidrogovymu aktivistovi co dal gazerovi minusko nekdo na pristi kalbe hodi neco do piti a poleze nahej na bedny :))
    ZELA23
    ZELA23 --- ---
    GAZER: Konečně někdo normální
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    soutěž o nekonečnou větu :D
    GAZER
    GAZER --- ---
    COYOT: Model i s certifikací :D
    DASH: (O_O) právě...
    P.S Omluvte prosím moji netrpělivost :S:)
    DASH
    DASH --- ---
    GAZER: (O_o)
    COYOT
    COYOT --- ---
    GAZER: dobrej model :D

KRISHNA: zejtra Ti dám vědět co a jak... budu v práci a tak zjistím info od bejvalýho kolegy.. třeba ten zdroj opraví.. budu na kole tak bych to na Smíchov odvezl.. jen si pls to DBX vezmi do práce.. stavim se pro něj u Tebe v práci
    GAZER
    GAZER --- ---
    Dovolím si podotkout, že v poslední době úroveň odbornosti diskuze stoupla natolik, že i můj prohlížec novodobý byl bohužel po sečtení a podtržení nucen šoupnout technet.cz na první příčku v návštěvnosti, Páni technici tu neustále debatují nejspíše o aparatuře zahraniční....Tímpádem mně obyč. smrtelníku nezbýva nic víc, než přežívat pocit stesku po tvářích milých-upřímných,vzpomínat na ten nepopsatelný pocit radosti, který přeplňuje Naší neomezenou kapacitu pozitivních emocí a to duševní naplnění člověka dospělého spolu s navazujícím na ten dětský, námi pomalu zapomutý prožitek, o kterých Všichni víme moc dobře, že i jedinec, s vůlí Námi nevídanou, by neměl šanci ani tu nejmenší, vzdát se vědomě toho, oného Kouzla nevídaného, které bude vždy provázet Nás a i v tu nejtemnější chvíli poskytovat naději v podobě tepla takového, které hřát Naše duše bude navěky.....Ámen X- l
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    tak zejtra večer minisraz v bráchovi, kdo chce, ať dorazí, startup 21:00
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: ted nevim na co odpovídaš? Ja vim, že nejedeš, ale techniku snad poskytneš ? :) A vlek jsem myslel čistě kdykoliv v týdnu na vyzvednutí 1 dílu baru na wh a 3 dílu v košířích u bedulána a odvézt na statek :P
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: No psal sem draxi dvakrát do tý rekord diskuse (jednou specielně pro tebe), že já se bohužel neúčastnim :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: jasný to, jsem pochopil, mě jen přijde takový mírně poplašný to šašit teď a tady - esliže víme, že my máme 2 normal a jednu velkou centrálu, kluci ze zbylejch 4 soundu budou snad mít taky aspoň 2, tak se mi tim ani moc nechce zabejvat - - - - druhak porad nevime, co je za vystup z ty 200kW . . . .

o tý velký si dal vedet do rekordu a neni co resit - kolik ma 32A vystupu?

Jinak jak ty s vlekem - neni to akutní, ale víš jak?
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: No že by mohla bejt velká (možná největší) rozvodna jako první za agregátem..
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: Vsechno bych to svez na hromadu v klidu nejak weekend pred, Bighead jede s nama a je vyucenej silnoproudnak, nic navic stejne pujcovat nebudem a myslim, ze toho bude dostatek ne - 3 rozvodny pruchozi na 5ti kolík? Mam sharan. . . . .

Jinak shanim vlek na odvoz baru
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    hm, tak qydo mi psal už před tejdnem, že mi udepsali, že chtěj výrobní číslo toho zdroje, tak jsem odeslal..

JENDA: Je to 35W zdroj pro DBX480, na tišťáku je: 80-5384-B
    JENDAA4P
    JENDAA4P --- ---
    KRISHNA: zkus mi poslat označení toho zdroje, případně vše co o něm víš, nedávno jsem objednával jeden special, taky nesehnatelnej ;)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    KUBAJZS: No já když už bych měl strávit celej den někde na skladě, tak bych u toho chtěl i něco dělat, tim myslim, opravovat ty kabely a rozbitý věci.. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam