• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    KRISHNA: Jak zapomel co je to za kravinu ,
    1, sem nevedel ze to jsou jejich narazecky takze sem ani nevedel ze je mam vratit .
    2, si jony byl pro ty narazecky v mem aute
    3, Od 59 bych si uz pipu nepucoval je moc velka tezka na hovno , raci bych vzdycky pred mejdan zavolal na slivenec a zamluvil si tu pipu od matouse ..
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Dostali jsme trochu zbuzerováno od lahvoně, co nám pujčoval pípu. Proč prej sundaváme narážečku z pípy. Kubajz jim to zapomněl vrátit a oni kvuli tomu měli půl mejdanu bez piva
    MENURAK
    MENURAK --- ---
    DRASTICS: bude lepčí, těžko říct kdy, ale bude! ;-)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    kuci, z vasich duvodu bych se posral
    KAB
    KAB --- ---
    KRISHNA: prave z tech duvodu se fakt bojim to tahat na party..:/
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: A on ho rozebíral? To si nemyslim, takže naměřil 0 na vstupu do bedny, což furt odpovídá tomu, že bude upadlej ten drátek, co už upad asi 3x a jde čim dál tim blbějc přiletovat
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: Karlovi prej merak ukazal nula, ale zase karel viď :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: Když ho rozebereš, tak ho sletuju :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    odřachlej Megaton, Karel chce opravu :(
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: tak mi to nedalo a rozebral sem i ten pitch a už to funguje, ale byl to hroznej voser, na kalbě bych to dělat nechtěl, takže nelejte piva do gramců :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    COYOT: kejsy jsou zeo. V poho, ted to nejakej patek stejne resit nemusime.
    KRISHNA: Jïnak esli "netahne" jakoze pomalu rozjizdi desku kdyz si ji na zacatku pripravujes, tak to zaclo delat pri mym hrani dopoledne, bez cehokoli spatnyho, nasledne to zase prestalo .... kdyz jsem je vyndal z caseu. A probíjení taky luxusek, chytit bradavku ze popozenu kolecko a dostat slupku, Big s KOilem si ze me delali pokusny morcatko a furt zapojovali a zkouseli. Kdyz ja udelal JAU, tak to bylo spatná :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: jj píčem :)
    COYOT
    COYOT --- ---
    COYOT: sem to zkoušel nedávno :D a moc sem se s tím nekamrádil :D ale to byla asi tím "naložením" :D
    COYOT
    COYOT --- ---
    BPB: vtipálku :D to radši nebudu hrát :D
    BPB
    BPB --- ---
    COYOT: a co zacit hrat teda z cd.playeruu? :))
    COYOT
    COYOT --- ---
    tvl..... to je peklo.... me se tedy upřímne nechce vůbec tahat gramce ze 6týho patra bez casu... a pak si pro ně jezdit na sklad..... :/
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    no ten můj jeden je out no, zkusil jsem ho vyndat/vysušit/vyčistit a nefunguje. Tak doufam, že to je jen tim pitchem.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Tak je na rade coyot, nebo kabat? :-):-):-)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    hele tyjo, já už gramce na mejdlo neberu, sorry. Po poslednim mi nefunguje pitch na jednom, protože do toho asi nachcalo a na druhym jsem si zase urval zapínací čudlík když jsem byl moc (aspoň že jsem to byl já.. ) Od minule navíc přenoska, už na to nemam .. :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KUBAJZS: dyk to jo to jo, ale musi byt neco extra, ne jen mergl s otevrenym kufrem. Dame hlavy dohromady . . . Me to vcelku srotuje . . . . Tak v tu stredu bychom mohli probrat vymyslet odsouhlasit a rozdelit cinnost....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam