• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    PANIKA: on ten rytmus je tam dodanej, na stagi neni dj, ale visualiser . . . Spis mi slo o mnozstvi, rozlozeni a dojem kterej to na me hazi ;-)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    DRASTICS: imho dost mimo rytmus.. ale nevidel jsem to cely
    KOILER
    KOILER --- ---
    KRISHNA: na pipe byly dve zehlicky na malinu byl potreba bajonet tkze se jedna vymenila ... a to na tom zustalo nandany ... a kdo to kde sundal to fakt netusim
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    coz taky nechapu, protoze sudy stejny, pipa stejna co vzdycky :))
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: Pac se tam prej davaly nejaky co byly pujceny k sudum . . . .

A teda vis jak, KKK nikdy nefunguje pivo,jen kdyz jsou kuzelky, toe tradice a tahle nase "smula" se evidentne siri na kazdyho kdo s nama ma neco spolecnyho :D
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    KUBAJZS: jo tak mě je to jasný, to sem si ani nemyslel, hlavně oni by byli mašťáci, že si toho nevšimli.. spíš se divim, proč se ty narážečky sundavaly, když tam obě co jsme potřebovaly byly.. :)
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    KRISHNA: rozhodne nerikam ze si udelal neco spatne , jen ze jsem roznhodne nezapomel nci vratit , chyba domluv.
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    yKRISHNA: yes commander .)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    KUBAJZS: Takže ode dneška řešíš pípu ty? .)
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    snad se potkáme s tím, kdož zavítá 21 září na plácek u lesejka a trati. nicméně to bude z me strany pouze odpolední návštěva s celou rodinkou :-)
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    KRISHNA: Jak zapomel co je to za kravinu ,
    1, sem nevedel ze to jsou jejich narazecky takze sem ani nevedel ze je mam vratit .
    2, si jony byl pro ty narazecky v mem aute
    3, Od 59 bych si uz pipu nepucoval je moc velka tezka na hovno , raci bych vzdycky pred mejdan zavolal na slivenec a zamluvil si tu pipu od matouse ..
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Dostali jsme trochu zbuzerováno od lahvoně, co nám pujčoval pípu. Proč prej sundaváme narážečku z pípy. Kubajz jim to zapomněl vrátit a oni kvuli tomu měli půl mejdanu bez piva
    MENURAK
    MENURAK --- ---
    DRASTICS: bude lepčí, těžko říct kdy, ale bude! ;-)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    kuci, z vasich duvodu bych se posral
    KAB
    KAB --- ---
    KRISHNA: prave z tech duvodu se fakt bojim to tahat na party..:/
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: A on ho rozebíral? To si nemyslim, takže naměřil 0 na vstupu do bedny, což furt odpovídá tomu, že bude upadlej ten drátek, co už upad asi 3x a jde čim dál tim blbějc přiletovat
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: Karlovi prej merak ukazal nula, ale zase karel viď :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: Když ho rozebereš, tak ho sletuju :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam