• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: Nevim, může to bejt víc věcí, krom toho, že to je starý, tak může bejt špatnej předstih a asi bude dost zasranej karburátor. Ona to nebude žádná střela ani když to bude vyladěný, je to přecejen 35 let stará 1.6ka v docela velkym autě. Jo a chybí tomu část vejfuku.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: no jako problem vidim, ze to nejede aspon 80, ale plazi se to 40 - cim to muze byt? :) brzdy vcelku fungovaly, ale jako je jasny, ze az v tom bude 300 kilo bude to jinak . . . . pamatuju v zatackach na warehousu se mi vcelku zapotila prdel, stejne jako kdyz me ted karel tahnul tamodtad
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: Oleje a filtry jsem měnil, když to stálo ještě u mě na garáži, měl by se sice měnit každej rok i když se s tim nejezdí, ale to bych asi nehrotil, protože to od tý doby najezdilo fakt tak 100km a z toho tak 80 bez motoru..

Rád pomůžu, až se v tom bude příště hrabat. Chtělo by to spíš udělat něco s brzdama
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Fordka by mohla na karnevalu vezt nejakej malej barek - pivko?!? Myslim, ze ta je taky hodna vystaveni . . . . :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    hele tak jo, karneval se snazim na max zajistit nejakou megaluxus karu . . . . . a po karnevalu udelame Freecko mejdan . . . . . . zaklad je zas takovej, ze zatim nic nevim, ale vemu si to na triko, par beden, gramce minibar, jednou dodavkou odvezt, dva lidi to prinejhorsim zvladnou, ale verim, ze se pridate dalsi kdoz budete moc a mit chut ;) Bude se to muset nejak sesynchronizovat, pac cast veci bude muset odjet z Karnevalu bud na sklad nebo nejaky provizorni misto a neco se bude muset prevezt na misto urceni . . . . . . mam vyhlídlej flek v divocine uz tak 2 roky, pristup do 10-15min od metra. B . . . . .

A druhak, vcera Koil zamakal na Fordce a naskočí a drandí si to 40kou kolem bloku objela jak prd, chce to este praci, ale v nejblizsi dobe ji asi prevezem na statek, karel mi da velkej technicak, kdyz bys mel Dane trochu cas s tim Koilu pomoc, bude fajn . . . . . zacnem prej olejema a filtrama, nefachaj tam nejaky svetla a neco mozna elektriny . . . . .
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    najeto 20tis km? wha da fak :)) Ta je spíš tak do vitríny, než na techno :))
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    Mercedes-Benz 507D Hoch Lang org 20.170km Scheckheft 1Hand als Andere in Simmern (WW)
    http://suchen.mobile.de/...ategory=Motorhome&segment=Motorhome&maxPrice=7001&negativeFeatures=EXPORT
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    DRASTICS: aha, imho to pak nemuze moc fungovat kdyz je jina hudba a jina projekce..
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    PANIKA: on ten rytmus je tam dodanej, na stagi neni dj, ale visualiser . . . Spis mi slo o mnozstvi, rozlozeni a dojem kterej to na me hazi ;-)
    COYOT
    COYOT --- ---
    takže bando ..bohužel musim oznámit, že do konce roku sem co se parties týče nepoužitelnej... ani se me neptejte proč... páč čím víc se s hovnem mažeš, tím víc smrdí... díky za pochopení... :/
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    DRASTICS: imho dost mimo rytmus.. ale nevidel jsem to cely
    KOILER
    KOILER --- ---
    KRISHNA: na pipe byly dve zehlicky na malinu byl potreba bajonet tkze se jedna vymenila ... a to na tom zustalo nandany ... a kdo to kde sundal to fakt netusim
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    coz taky nechapu, protoze sudy stejny, pipa stejna co vzdycky :))
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: Pac se tam prej davaly nejaky co byly pujceny k sudum . . . .

A teda vis jak, KKK nikdy nefunguje pivo,jen kdyz jsou kuzelky, toe tradice a tahle nase "smula" se evidentne siri na kazdyho kdo s nama ma neco spolecnyho :D
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    KUBAJZS: jo tak mě je to jasný, to sem si ani nemyslel, hlavně oni by byli mašťáci, že si toho nevšimli.. spíš se divim, proč se ty narážečky sundavaly, když tam obě co jsme potřebovaly byly.. :)
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    KRISHNA: rozhodne nerikam ze si udelal neco spatne , jen ze jsem roznhodne nezapomel nci vratit , chyba domluv.
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    yKRISHNA: yes commander .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam