OTZ: Presne, ja uz na grilovaci kalby vubec netaham gril (neskladny, zamasteny cely auto, stejne se polame casem, mala grilovaci plocha...), beru jen lopatku a opalenou mriz z lednice. Drevo se vzdy najde, sutry ne vzdy, proto radsi i polni lopatu :) Ale tak tady bude asi urbanisticky teren, kde se bude moct dat gril postavit z prvniho kramu, o ktery clovek zakopne...
DRASTICS: Hermelínium můžem, nevim jestli sto (v Borku jich bylo snad 13 a pár zbylo), ale třeba celý to plato by šlo, to je snad nějakejch 30, to je pro vyndance akorát, hlad po prohýřené noci stejně přichází až v sobotu okolo oběda :) A jako alternativa k čajovně mě napadly čokoládový muffiny, vodnice a (teď přijde překvapení) čaj.
No, kdybych do toho šel, tak abych se začal prdelit pomalu, pilu jsem odvezl na chatu na záruční sezónní servis (naivně čekaje v prosinci konec dřevorubecké sézony:)). Jak v Borku zbyla ta halda dřeva, v tom samym stavu se asi naložila do dodávky a čeká na porcování do sudu?
A fleka bych někdy kdykoli večer po práci vomrknul, jestli by se tam pro mě našel zastrčenej čistší plac na deky, vodnici, jídlo, třeba nějaký UVčko a bavlnky tam jebnout... Do čajovny bych vyhrabal i nějaký malý odposlechy na nějaký to hipícký pufání, kdyby to bylo dostatečně daleko od stáže.