• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    ty vole, to kapátko od paniky ne :D
    GAZER
    GAZER --- ---
    BIGG23: som nepobral...
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    GAZER: bych k tomu ještě dodal tohle :) někam malý . . .
    GAZER
    GAZER --- ---
    BIGG23: přesně tak, na levačku kouzelnej a na pravou kolotoč;-)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    BIGG23: ty tecky jsou od kapatka neasi..
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    GAZER: Bych bral :) Na každou ruku jedno slovo :) A cybí mi tam elesdý. :)
    COYOT
    COYOT --- ---
    GAZER: tohle je výýborný !!.... jen bych to dal dozadu na mikinu... na levou stranu a pod to kolotoč :)
    GAZER
    GAZER --- ---
    Líbil by se někomu takovekhle nápis na rukávu?? pokud ano, dodělám druhou polovinu, pokud ne, napište co by jste si představovali, co vylepšili popřípadě přidali nebo ubrali. Díky ;)
    GAZER
    GAZER --- ---
    PANIKA: zitra to nahodim
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    GAZER: asi budu za dementa ale jeste me napadl jeden for co bych mohl pouzit, jestli te to nebue moc zdrzovat, tak mi precejen nascanuj tu papirovou verzi a pouziju asi i QWWERTYho trasovani
    delani videopromo me vzdycky bavilo
    kank promo
    http://vimeo.com/36003752

promo: OtherSideSystem + Raptus Sound System, Vsejany 9.7.2011
    http://vimeo.com/25597533

CO23_OSS_RSS_SMTX_BRiSTVi_WITCH_BURN_2k10
    http://vimeo.com/27356257

jen tohle nezabralo den casu, ale vic... na druhou stranu jsem ted mnohem zkusenejsi :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    QWWERTY: me se to líbí :P
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    GAZER: schvalne co reknou ostatni, ale pro me je jednoznacne hezci/spiritoznejsi flyer delanej v ruce, nez nejaky vektory z banky, nebo motiv z netu, byt dokonaleji provedene..
    GAZER
    GAZER --- ---
    PANIKA: jistě že si rozumíme:-) zas na druhou stranu ten obrázek tak nadýchaný není, není to žádné mistrovské dílo-šedevr,kde vás zaujme každá křivka, drobnost, nepřesnost a dodá té tvorbě cit, nejsou tam ani velké barevné přechody, stíny....a to že je to dělaný ručně a dále potuněné fotošopem je jenom moje neschopnost práce s grafikou na počítači, těma efektama to pro mě nabýva ,,kvalitou,, se kterou se u letáku všeobecně počítá, až budu malovat kundu jako v titaniku, klidně si tu-,, few clicks,, techniku odpustím:-D
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    GAZER: tvoje prace uz je ukonce, ted to domrvim ja :)
    GAZER: vektor vypada cistsi, ale cistou plochu ti udela jakejkoliv program za chvilku, rucni vybarvovani az nedokonale ma "dusi" , doufam ze si rozumime co tim myslim, proste kdyz uz to delas narocnejsi technologii, tak je skoda to pak zabit necitlivou upravou
    GAZER
    GAZER --- ---
    No ja nevím chlapi, doufám že si s tím nějak pohrajete, ja jsem max schopen zkusit to přefotošopovat podobně ve větším rozlišení, celkově tam ale nepřibude moc ostrosti ikdyž to bude mít o pár mega navíc, je to jenom přeci handmade, jinak ten vektor na to zasněžené pozadí vypadá dobře, kazí se tam tim jenom text a hvězdy....kdyby to šlo udělat pouze na vybranou plochu bylo by to fajn..
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    PANIKA: plně chápu - ten výsledek za to nestojí a je to fakt last-option metoda
    to už vypadá líp i zvětšit a pak v PS manuálně obtáhnout :)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    QWWERTY: touhle cestou bych nesel, spis bych "prodal" to, ze to je delany ruco..takze klidne s pixelama, ale "rucni"...
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    GAZER: zkoušel jsem to zvektorizovat (libovolná velikost + redukce barev pro tisk), ale je to moc komplexní a barevně nestabilní, takže výsledek není žádná sláva :(
    pro představu http://qwwerty.hostuju.cz/FTP/kolotoc.png [1.6MB, 1500x1881]
    tohle je automatika přes VectorMagic 1.5 - pokud by jste si s tím chtěli hrát, tak vám uploadnu nepříliš oficiální portable verzi :)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    GAZER: ser nato tohle staci
    GAZER
    GAZER --- ---
    PANIKA: je to scan, ptoblem je v tom, že to bylo potom upraveno ve photoshopu+ ty vločky byly dodělané v malování, můžu to udělat znovu ale nebude to identické, navíc mám teď spoustu práce do školy, tak ti snad nebude vadit když to bude do pár dnů, mkay?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam