• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    SHAMAN23: takze po Kamade prijedes do CR?

Jestli chces, tak jich muzes koupit jeste par, Hofi jich ma myslim asi 10, cenovka nekolik stokorun, me je dal pze mi dluzil prachy
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Tyjo, ten sem videl v Egonovi jeste dneska rano, podle me tam nekde bude, prohledam.
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    postrádám po party fotoaparát Nikon FM2 s objektivem nikkor 50mm/1.8 .. bohužel čorka:(

Stále ovšem věřím, že to byla nějaká haluz a někdo má foťák u sebe omylem a vrátí se mi..
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    KRISHNA: epic zrovna sem tu karlovi rikal ze to mam v planu az prijedu, taxi mi usetril par korun :-) tak je zatim snad panika neupece
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KRISHNA: jo ty vjs jsou liny hovada co by nejradsi jenom free vstupy, bary a fanynky ale pracovat se tomu nechce...
    btw vis jak ma fiky na ty lcdcka drzaky na truss? supervec
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    koupil sem kolotoči 6x 17" LCD, tak bych byl rád, kdyby někdo pořádně promítal :))
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    mám dvě místa kolem 7 z chodova.
    SUOTAM:
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    nekdo dve mista vecer? kdyztak posta,dik
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    HEINZZ: Jj, z magirusu jsem hotovej, ale prej jsem zapomnel, ze na techno je dobry mit za kabinou zahaklou nakladni plosinu z trajektu (na zvukovy aparat a vetes kolem).
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    WILDENBURY_SQ: Hasičák se zobytnit dá... a jestli znáš dana ID D_B_M tak ten si přivez z rajchu podvozek magirusu (bez čumáku, trošičku jinej ale tvůj popis sedí) s dvoukabonou za 30 000 českejch. vyřazenej bundeswehr. prej bral poslední.
    hajzl. = )
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Nicmene truck, nebudu delat, ze tomu rozumim, ale nechce to neznicitelnou vysokoobjemovou nizkotackovou naftovou svini s krouťákem boeingu (jezdeni po loukach) a 4x4, normalnim vykonem (spotreba, 100 kW bohate staci), dobrou svetlou vejskou, rejdem a tyčema poloos / kardanem silnejma jak noha od klavíru (aby se pohodlne dalo projet lesem, loukou, rigólem nebo kordonem z policejnich oktavek) a asi v te obytny verzi?

Takovej podobnej jsme potkali na sluzebce v Marseille. Prej to techňáci přičmoudlý kupovali s 960k km na tachu a to uz si myslej, ze uz se budiky jednou pretocily. Kdyz jsme pak jeli zpatky pres Nemecko, tak tam zase v kazdym bazaru trucků meli armadu Magirusů vyrazenejch z Feuerwehr sluzby.

Do 200k Kč (ale i 100k) tam meli naprosto fašounsky udrzovany vonavky a asi tam budou muset jeste hodne dekád hnít, aby nesly nastartovat kvuli myším hnízdům v sani :)) Jen hasicak asi neni obytnak, no, ale na technu by Feuerwehr byl stylovej.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    THOR_CALYSTERN: LoL :)) Kinedryl nekomu dobre nandává, nezapomenu, jak jsem vezl na konferenci cloveka z prace (lehkej autista asi) - nesnasi jizdu autem, neumi do toho nasednout, zdemoluje lak dveri jeste nez nastoupi, bleje atd... No proste jsem ho musel odvest do Olomouce. Navic je tezkej abstinent, takze kinedryl ho zmastil jak pekáč na bábovku. V ty dobe jsem jeste jel takovy ty manyry jakoze burzoazni rychly auta, tak jsme mu pustili na tomhle dokument o amazonskym pralese, pak koralovy utesy, pak tajga a pak uz skoro bylo Olomouc, dosla mi dokumentarni DVD a jemu dojizdel ten kinedryl.

Tak jsem zareagoval tzv. logicky - paradoxne, 220 km/h az ke sjezdu z dalnice. U hotelu nebylo parkovaci misto (to uz zacinal i trochu brblat nesouvislosti) a zrovna nekdo odjizdel. Efektnim driftem jsem to tam fouknul, to ho probralo, ja zahlasil neco jako "jezis ty lidi dneska jezdej, jsem musel prudce brzdit, to aby se clovek bal na silnici..." On byl rad, jak jsem jel celou cestu opatrne a ze si ani nic nepamatuje a ze to vlastne nebylo tak hrozny, ze by jako cestou zpet zkusil vysadit kinedryl :) Inu to jsme mu radsi rozmluvili a v trafice nakoupili dalsi sadu dokumentu, tusim "Modra planeta" :)

Zlomyslnej sef me samozrejme hecoval, at ho vezmem nenadopovanyho, trochu ho svezu po okreskach a na DVDčku mu pustime tohle :)
    Subaru WRX STI sedan Nurburgring record lap with Tommi Mäkinen - on-board footage
    https://www.youtube.com/watch?v=2To_5XjIaMk

Takova svine asi bejt nedokazu, je to good guy a lidi ho asi takhle driv trapili a vtipny by to asi bylo, ale vite co, jsem vypocitavej, kdo si dnes muze dovolit utracet karmu za takovyhle hovadiny.. :)
    THOR_CALYSTERN
    THOR_CALYSTERN --- ---
    WILDENBURY_SQ: pochopil jsem zpětně, proč dávali nejen němečtí soustruzi tak slabé nemotory do menších aut, ale tohle vážně ne :+) divil jsem se už u 709 alá velká skříň, nikoliv Vario type (a i kdyby), když sem to potkal na mejdanu... cílová skupina tehdy asi byli nizozemští důchodci na kinedrylu, aby je to vůbec uvezlo a neudělalo se jim špatně z bleskové akcelerace :+))
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Ale žalostně to nejede. Říkam jako momentální řidič toyoty Gayris 50 kW.
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    LAN23: zas servis nádhernej, ke všemu se dostaneš, všude je metr místa.. = D
    LAN23
    LAN23 --- ---
    KUBAJZS: to ma motor z jak bremer :D
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    za 54K
    Nová a ojetá auta na mobile.de – váš evropský trh s vozidly
    http://www.mobile.de/...desc,mke:mercedes-benz,frx:2002-12,prx:3001/pg:vipvanupto7500/195802703.html
    MASOO
    MASOO --- ---
    CRAZYHBO: dyt to je rodinnej dum:-)
    CRAZYHBO
    CRAZYHBO --- ---
    QYDO: luxusní párty kára..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam