• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    PANIKA: tyjo za splitter by byly urcite vsichni radi :))

S trussem to asi nevyjde, ten se u nas nejede a vyrobit 14 boxu by bylo krasny, ale nevim, kdo by je vyrobil, ja asi ne :)) No, doufam, ze ty LCD neshnijou ve skladu
    BPB
    BPB --- ---
    PANIKA: a neni 30 fps malo ? ..takhle na mejdanu by se uzilo klidne i vic..a trochu si s lidma pohrat ne ? takovejch 50,60 fps , par podprahovejch vzorců a hnedle bysme meli vic fanoušku ?
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    nebo dat do boxu,ale na zadni stranu a zevnitr celej box vylepit zrcadlem. takze mas 14 kaleidoskopu
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KRISHNA: a jeste k ty instalaci, mozna se pletu na to je odborni fiky, ale zobrazovadla muzes bud povesit za truss(kdyz si udelas redukci z VESA na TRUSS :) ), anebo dat do boxu a prolozit do hradby, tim sesroubovanim imho nic neziskas
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KRISHNA: cece to ji radsi prodej a kup nejakou takovouhle mrchu http://www.czc.cz/...d1024.0&q-c-5-f_2025810=d1280.0&q-c-3-f_2025810=d3072.0&q-c-2-f_2025810=d2048.0 , ma to 2 analogovy vystupy (abys nezjistil ze chces zapojovat vgackovy lcdcka do dvi-d) a dava 30+ fps.
    ja tu mozna mam jeden 4 splitter, co jsem snad v zivote nepouzil, tak klidne venuju..
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Tak mam doma 14 tech LCD monitoru a potrebuju vymyslet, co s nima. Napadlo me je treba sesroubovat k sobe 3x po ctyrech kusech, proste do ctverce a dva by zbyly do zalohy, protoze neverim, ze se nerozmlati. Nicmene jeste potrebujem splitter a kabely. Asi bych taky mohl darovat jednu grafarnu z tezeni bitcoinu, mela by umet tri vystupy najednou
    MASOO
    MASOO --- ---
    KUBAJZS: zachod a vana !!!!:D
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    QYDO: zachod a vana lepsi nez mame na rimsky :))
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    QYDO: ok, takže to vypadá, že si žije vlastním životem a někde koluje:) Odměna v podobě lahváče nebo tak něčeho jistá!

Další poznávací znamení: vzadu je vyryto "N.C. State medical examiner" a "rlx 2013"
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    QYDO: no jako husteej .)
    QYDO
    QYDO --- ---
    kolotocarskej autak pro kolotocare
    Prodám Liaz -Obytný - Prostějov, prodám
    http://auto.bazos.cz/inzerat/35471491/Prodam-Liaz-Obytny.php
    QYDO
    QYDO --- ---
    ROLEX: v nedeli rano byl na baru, myslel jsem ze je kozlikka...
    MASOO
    MASOO --- ---
    ROLEX: takovej fotak jentak nekdo neukradne, kdyz nevi, o co jde. Verim, ze se najde!
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    CRAZYHBO: ok, mrkni se. dík
    CRAZYHBO
    CRAZYHBO --- ---
    ROLEX: krišhnák mě auto předal..já to zejtra budu vykládat a poklízet..dám vědět..
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    ROLEX: Tak auto sem celkem prolez a foťák sem nikde neviděl. Zkus ID ZOLEK a KOZLIKK, ty se tam ráno nějak motali.
    BPB
    BPB --- ---
    aha, tak schvalne..jestli se nekdo prizna :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    BPB: ja rano taky spal, ale nejakej curo (prave podezrivam sobotni rano) hral z mejch desek, krom toho, ze se me neptal, tak sem to zjistil az vecer, kdyz jsem si chtel zahrat a par mi jich tam chybelo a nasel sem je az v nedeli ... :/
    BPB
    BPB --- ---
    jako patecni noc byla supr!, ranní hardtek a techno mě moc nebralo.ale dopoledne..co jsem spal..tak hral nekdo moc pekny techno..kdopak to byl ? Krisnak ? a jeste nekdo ?
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    KRISHNA: ou to by bylo skvělý!:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam