• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    PANIKA: tyjo za splitter by byly urcite vsichni radi :))

S trussem to asi nevyjde, ten se u nas nejede a vyrobit 14 boxu by bylo krasny, ale nevim, kdo by je vyrobil, ja asi ne :)) No, doufam, ze ty LCD neshnijou ve skladu
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KRISHNA: a jeste k ty instalaci, mozna se pletu na to je odborni fiky, ale zobrazovadla muzes bud povesit za truss(kdyz si udelas redukci z VESA na TRUSS :) ), anebo dat do boxu a prolozit do hradby, tim sesroubovanim imho nic neziskas
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KRISHNA: cece to ji radsi prodej a kup nejakou takovouhle mrchu http://www.czc.cz/...d1024.0&q-c-5-f_2025810=d1280.0&q-c-3-f_2025810=d3072.0&q-c-2-f_2025810=d2048.0 , ma to 2 analogovy vystupy (abys nezjistil ze chces zapojovat vgackovy lcdcka do dvi-d) a dava 30+ fps.
    ja tu mozna mam jeden 4 splitter, co jsem snad v zivote nepouzil, tak klidne venuju..
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Tak mam doma 14 tech LCD monitoru a potrebuju vymyslet, co s nima. Napadlo me je treba sesroubovat k sobe 3x po ctyrech kusech, proste do ctverce a dva by zbyly do zalohy, protoze neverim, ze se nerozmlati. Nicmene jeste potrebujem splitter a kabely. Asi bych taky mohl darovat jednu grafarnu z tezeni bitcoinu, mela by umet tri vystupy najednou
    MASOO
    MASOO --- ---
    KUBAJZS: zachod a vana !!!!:D
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    QYDO: zachod a vana lepsi nez mame na rimsky :))
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    QYDO: ok, takže to vypadá, že si žije vlastním životem a někde koluje:) Odměna v podobě lahváče nebo tak něčeho jistá!

Další poznávací znamení: vzadu je vyryto "N.C. State medical examiner" a "rlx 2013"
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    QYDO: no jako husteej .)
    QYDO
    QYDO --- ---
    kolotocarskej autak pro kolotocare
    Prodám Liaz -Obytný - Prostějov, prodám
    http://auto.bazos.cz/inzerat/35471491/Prodam-Liaz-Obytny.php
    QYDO
    QYDO --- ---
    ROLEX: v nedeli rano byl na baru, myslel jsem ze je kozlikka...
    MASOO
    MASOO --- ---
    ROLEX: takovej fotak jentak nekdo neukradne, kdyz nevi, o co jde. Verim, ze se najde!
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    CRAZYHBO: ok, mrkni se. dík
    CRAZYHBO
    CRAZYHBO --- ---
    ROLEX: krišhnák mě auto předal..já to zejtra budu vykládat a poklízet..dám vědět..
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    ROLEX: Tak auto sem celkem prolez a foťák sem nikde neviděl. Zkus ID ZOLEK a KOZLIKK, ty se tam ráno nějak motali.
    BPB
    BPB --- ---
    aha, tak schvalne..jestli se nekdo prizna :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    BPB: ja rano taky spal, ale nejakej curo (prave podezrivam sobotni rano) hral z mejch desek, krom toho, ze se me neptal, tak sem to zjistil az vecer, kdyz jsem si chtel zahrat a par mi jich tam chybelo a nasel sem je az v nedeli ... :/
    BPB
    BPB --- ---
    jako patecni noc byla supr!, ranní hardtek a techno mě moc nebralo.ale dopoledne..co jsem spal..tak hral nekdo moc pekny techno..kdopak to byl ? Krisnak ? a jeste nekdo ?
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    KRISHNA: ou to by bylo skvělý!:)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    SHAMAN23: takze po Kamade prijedes do CR?

Jestli chces, tak jich muzes koupit jeste par, Hofi jich ma myslim asi 10, cenovka nekolik stokorun, me je dal pze mi dluzil prachy
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Tyjo, ten sem videl v Egonovi jeste dneska rano, podle me tam nekde bude, prohledam.
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    postrádám po party fotoaparát Nikon FM2 s objektivem nikkor 50mm/1.8 .. bohužel čorka:(

Stále ovšem věřím, že to byla nějaká haluz a někdo má foťák u sebe omylem a vrátí se mi..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam