• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KRISHNA: hrozne si koledujes :)))
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    PANIKA: tentokrát se to nestane :)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KRISHNA: ok, kdybys v patek zjistil zes vrtacku zapomnel, tak napis a ja vezmu svoji sockou
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    PANIKA: máme dva velký stoly, jeden bude na DJ a druhej by mohl bejt DJ, ale musí se opravit, vezmu sebou vrtačku a šrouby, tentokrát fakt. Jo ale mě napadá, že nevim, co bude na baru, zjistim :))
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    urcite to tu sleduje cely KKK - potreboval bych na patecni party nejakej vjskej stolecek, cim vyssi tim lepsi (nebo si vezmu vjskou krabici jako podklad, ale neni nic horsiho nez stravit pulku noci v predklonu :) ) + kdybyste vzali par prodluzek navic, coz asi stejne berete celou bednu.
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    DECODEKL: oni ani ty upsky nejsou tak drahy
    DECODEKL
    DECODEKL --- ---
    PANIKA: jeah, hlavne ty fanynky!

BPB: projekcni komp stavim uz pulroku... a nak porad nic... pak mi doslo, ze stolni pc asi neustoji nekonacne vypadky agregatu....

OTZ: je to na picu...
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    OTZ: Nedovolil bych si zasahovat vám do obchodních záležitostí, ale tenhle konkrétní kousek doporučim nebrat, je v piči...
    OTZ
    OTZ --- ---
    ad ta vizualni stranka, nechcete taky novej laser? ultimatni, rekl bych

http://www.mixmag.net/sites/default/files/imagecache/article/images/1ibiza.jpg

:D
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    btw super podtitul posledni akce
    my KKK friends
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    napsal jsem padawanovi a filipovi jestli by se mnou nechteli promitat potrati, tak mozna bude i projekce...
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    WILDENBURY_SQ: tsunami je svine,bacha na ni :-)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Sacre bleu to je počasí letos, chvíli chčije, chvíli vedro a nakonec se přivalí tsunami a sebere náklaďák.
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    ehm :-)
    QYDO
    QYDO --- ---
    KRISHNA: jdete do nej nez vam ho vyfouknou tsunami :)
    BPB
    BPB --- ---
    KRISHNA: ajoo, no tak maj smulu projekčníci noo.., chamraď líná ,)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    BPB: tak já jsem tu nedávno s něčim takovym přišel: [ KRISHNA @ U Kouzelnýho Kokotoče ] , ale že prej to nemá uplně moc velkej smysl, no tak uvidíme no .)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    BPB: nebo projekcniho kompa integrovat do nakladaku, tomu uz zadnej vj neodola - doprava vybaveni i technika :)))
    BPB
    BPB --- ---
    KRISHNA: ja moc na ty nakladaky nejsem jako..ale napada me neco jinyho..mam tu doma tu jednu grafarnu nadupanou 4GB AMD, nepostavime promítačům nějakýho nadupanyho kompa? ty bys mohl mit doma myslim všechny zbyvající součastky ne ? :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    ještě dvoupatrovej panelák, co házel sojka do dodávek

MAN 8.224 als Koffer in Mollet del Valles (Barcelona)
    http://suchen.mobile.de/...&minPrice=3500&negativeFeatures=EXPORT&grossPrice=false&category=BoxTruck
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    KRISHNA: ja jen slintam, sel bych do toho hned
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam