• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    BPB
    BPB --- ---
    KRISHNA: ajoo, no tak maj smulu projekčníci noo.., chamraď líná ,)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    BPB: tak já jsem tu nedávno s něčim takovym přišel: [ KRISHNA @ U Kouzelnýho Kokotoče ] , ale že prej to nemá uplně moc velkej smysl, no tak uvidíme no .)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    BPB: nebo projekcniho kompa integrovat do nakladaku, tomu uz zadnej vj neodola - doprava vybaveni i technika :)))
    BPB
    BPB --- ---
    KRISHNA: ja moc na ty nakladaky nejsem jako..ale napada me neco jinyho..mam tu doma tu jednu grafarnu nadupanou 4GB AMD, nepostavime promítačům nějakýho nadupanyho kompa? ty bys mohl mit doma myslim všechny zbyvající součastky ne ? :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    ještě dvoupatrovej panelák, co házel sojka do dodávek

MAN 8.224 als Koffer in Mollet del Valles (Barcelona)
    http://suchen.mobile.de/...&minPrice=3500&negativeFeatures=EXPORT&grossPrice=false&category=BoxTruck
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    KRISHNA: ja jen slintam, sel bych do toho hned
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    budu muset asi zalobovat u kluků kanadskejch bohatejch, ať se složej.. Tak co holky? Já bych dal tak 20 a vy ten zbytek, hm? :))

MAN 12 192 koffer LBW Tüv usw als Koffer in SAASVELD
    http://suchen.mobile.de/...&minPrice=3500&negativeFeatures=EXPORT&grossPrice=false&category=BoxTruck
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    PANIKA: budiž blahoslaven

ROLEX: no co z toho, kdyz tam bydlej lidi okolo. Radi delame ilegaly, ale neradi rusime lidi, teda tak by to melo bejt
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    WILDENBURY_SQ: mno asi ano. To místo se mi líbilo tak to jen tak předhazuji, že existuje:)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    ROLEX: Chm. Tam si člověk léčebnou kúru tonfou přes záda užije asi opravdu do sytosti, po případné přátelské výzvě "pokojně se rozejděte" :)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KRISHNA: vga 4 splitter nalezen i s adapterem, se s tim nekdy po praci zastavim (precejen jezdis na kalby castejs nez ja :)) )
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    je to v obydlené oblasti
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    tady je pár random fotek od někoho z rajčete, více mi o Budovateli google neprozradil

oottaa | VELKA UPA A BUDOVATEL PENZION 10.9.2011 – rajce.net
    http://oottaa.rajce.idnes.cz/VELKA_UPA_A_BUDOVATEL_PENZION_10.9.2011/
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    Ve Velké Úpě kousek před Pecí pod Sněžkou je opuštěný penzion Budovatel. Je přístupný a odemčený, s příjzdovkou i s parkovištěm. V prvním nadzemním podlaží je taneční/společenský sál s barem. Podlahy se zdají být neporušené...
    ?
    ?
    ?
    party?
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    postrádáme naši obří teplou béžovohnědou deku z hchkrdtn, neodvezli jste ji někdo?
    KING_JOHN_KILL
    KING_JOHN_KILL --- ---
    Shánim svojí hodně oblíbenou desku. Není na tom napsanej žádnej autor- jen bílej střed, na kterym je nějaký razítko.. něco jako "not for sale- sample only"
    Má to track jen z jedný strany, na druhý je jen drážka.
    Koukněte se pls do svých desek, jestli jí nemáte. Fakt nerad bych o ní pšišel. Dík.
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    BPB: hehe, teprve mi najizdi mozek, jeste jsem nemel ani to prvni kafe :)))
    BPB
    BPB --- ---
    PANIKA: ja jsem narážel na to, že bych zkusil klidne nejaky podprahovy message..prave diky promitani s fps>30sn/s :)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    BPB: 30fps neni malo, i na 20 to je dobre koukatelny, od 15 zacina stopmotion feeling
    zkus si doma udelat slepej test
    KRISHNA: nj ja vim, taky jsem nikdy nebyl fanda trussu,ale co jsem videl jak to je kurva funkcni..musel jsem potlacit spirit :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam