• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    PANIKA: tyjo, to jo no. 10,5l při jmenovitym výkonu :)) to bude tak 8l normálně
    COYOT
    COYOT --- ---
    KRISHNA:
    PANIKA: a me pepíci kdysi na vojne řikali, že to mu dost kolísá napětí..
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KRISHNA: jsem kdesi cetl ze to hrozne zere, ale jpp...
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    By se hodila :)

EC 30kw elektrocentrala - Chrudim, prodám
    http://stroje.bazos.cz/inzerat/37507400/EC-30kw-elektrocentrala.php
    PARILOSSS
    PARILOSSS --- ---

Space piknik 2014
    [ PARILOSSS @ FOTKY Z AKCI ]

MASOO
    MASOO --- ---
    PARILOSSS:
    MASOO: jo, to je ono, takovy veci mam fakt moc rada, dik
    MASOO
    MASOO --- ---
    PARILOSSS: tak to bylo taky moc fajn, jsem se vzbudila a nemohla asi hodku spat a bylo to prijemny na poslech
    PARILOSSS
    PARILOSSS --- ---
    MASOO: [ PARILOSSS @ videa z akci ] mam pocit , ze Kozlikk .)
    MASOO
    MASOO --- ---
    btw v nedeli cca 5 - 6 ranni to byl kdo?
    MASOO
    MASOO --- ---
    KRISHNA: me uprimne pomalejsi rychlost vyhovuje a to nejen na spani;) to, co se vetsinou da slyset na vasich mejdanech (a tech spolecnych) je muzika, u ktere se da fungovat, pres den sedet, bavit se, blbnout se psem a pod.
    Ne ze bych si obcas nerada poskocila, ale tohle je prave takovy haluznejsi...
    a nebo to mozna bylo tim, ze jsem stravila velkou cast patecni noci u Peace is dead:D
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    MASOO: byly to trochu vyjeťárny občas, ale stala se mi dobrá věc. Přišel za mnou nějakej cizinec, kterej nejdřív získal mojí pozornost tim, že znal desku, co mam fakt rád a moc lidí jí nezná a hned potom mi řek, že jsem hrál jeho vinyl. Přes ty odposlechy, který řvaly jak kráva a našly zeslabit sem mu nerozumněl kterej, ale pak jsem vylučovací metodou přišel na to, že to byl Hesed, viz:

Hesed - Electric Sunset
    http://www.youtube.com/watch?v=UFTuKJyEdjM

akorát jsem to hrál na 33rpm místo 45rpm, vždycky sem myslel, že se to má hrát na 33, protože mi to přijde haluznější, ale on i tohle video mi řekli, že to má bejt rychle a ne pomalu :))
    MASOO
    MASOO --- ---
    Krishnovi: probudit se behem tveho hrani je nejlepsi rano
    TRAMVAJ_22
    TRAMVAJ_22 --- ---
    Ahoj, v tom balícím zmatku jsem nechala za barem tam pod tou stanovou střechou svý krásný legíny (modrozelený, černý stromy), nenašel je někdo, prosím? kdyžtak pošta, díky
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    asi jsem u vas nechal nekde vzadu cernou mikinu na zip, vepredu 100%acid, vzadu spiritualskej oblicej. tisk zeleno zlutej. nenasli ste ji tam? dik
    COYOT
    COYOT --- ---
    DRASTICS: díky voe :) dneska sem se vrátil ze Singlu.... krutopeklo deštivo... snad se obejvím na SP když to mám za "humny" :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    vse nej starymu mrzoutovi kojotovi, at se ma fajn, slape mu zdravi a nekdy snad na mejdanu bo aspon cyklostezce brachu ;-)
    PARILOSSS
    PARILOSSS --- ---

18.07.2014 Mejdan na kolejích ( Kaztrol a Kolotoč )
    [ PARILOSSS @ FOTKY Z AKCI ]

KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: naja, bylo to dost dobvy
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    FAKOLY: Ne!
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    kua ja vam to tanceni zavidim :-)
    FAKOLY
    FAKOLY --- ---
    Ahoj,

napíšete mi někdo prosím kdeže jsou ty koleje prosím ?
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    WASHO23: ale nee, to je tak postavit to někam do přírody a bydlet v tom a párkrát za rok to vytáhnout někam na výlet :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam