• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    MASOO
    MASOO --- ---
    Krishnovi: probudit se behem tveho hrani je nejlepsi rano
    TRAMVAJ_22
    TRAMVAJ_22 --- ---
    Ahoj, v tom balícím zmatku jsem nechala za barem tam pod tou stanovou střechou svý krásný legíny (modrozelený, černý stromy), nenašel je někdo, prosím? kdyžtak pošta, díky
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    asi jsem u vas nechal nekde vzadu cernou mikinu na zip, vepredu 100%acid, vzadu spiritualskej oblicej. tisk zeleno zlutej. nenasli ste ji tam? dik
    COYOT
    COYOT --- ---
    DRASTICS: díky voe :) dneska sem se vrátil ze Singlu.... krutopeklo deštivo... snad se obejvím na SP když to mám za "humny" :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    vse nej starymu mrzoutovi kojotovi, at se ma fajn, slape mu zdravi a nekdy snad na mejdanu bo aspon cyklostezce brachu ;-)
    PARILOSSS
    PARILOSSS --- ---

18.07.2014 Mejdan na kolejích ( Kaztrol a Kolotoč )
    [ PARILOSSS @ FOTKY Z AKCI ]

KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: naja, bylo to dost dobvy
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    FAKOLY: Ne!
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    kua ja vam to tanceni zavidim :-)
    FAKOLY
    FAKOLY --- ---
    Ahoj,

napíšete mi někdo prosím kdeže jsou ty koleje prosím ?
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    WASHO23: ale nee, to je tak postavit to někam do přírody a bydlet v tom a párkrát za rok to vytáhnout někam na výlet :)
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    KRISHNA: jj, naprosto ideální, takový nenápadný, moc to nežere a má výbornou prostupnost terénem.. zkrátka na takový ty akce po čechách :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    COYOT:  jee, to ti ho asi nestihne nikdo predat. Hlavne jeste vuzijem jeho 2 funkcni kanaly na space pikniku, tak snad wilda ho tam pak odveze. Dik
    COYOT
    COYOT --- ---
    KRISHNA: zítra jedu do Ostravy na Colours.... mužu se tam zastavit.. je to při cestě :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    WILDENBURY_SQ: Poštaa
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    KRISHNA: Ted nekdy jedu do Holomóce, co takova zesilovaci ondulopedie obnasi?
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Nepojedete někdo do Valašskýho meziříčí? :) Potřebujem tam odvezt zesik k doktorovi
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KRISHNA: hrozne si koledujes :)))
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    PANIKA: tentokrát se to nestane :)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KRISHNA: ok, kdybys v patek zjistil zes vrtacku zapomnel, tak napis a ja vezmu svoji sockou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam