SIMSALABIM: Proboha snad ne ja, pripadne se omlouvam za nejake recesni ultra-pravicove vystupy
á la Léčitel :) ... To bych totiz nebyl ja, ovladli mi mozek skinheadsky lesni skritci, snazil jsem se je udolat motorovkou, ale nedali se...
Ted vazne:
nabidka nechcete nejakej nabytek? Na jakykoli ucely, aby mejdany v lese jeste vic pripominaly obyvak, do kokotočí dílny na cajk a šroubečky, nejaky stolky na sitotisky treba, klidne domu do kumbalu na nejaky naradi. Snad to neberete, ze z vas delam socky, uznavam, ze je to nabytek pro socialne slabsi :) Vyrazenej z rekonstrukce oddeleni... Ale jako za nakladku a odvoz + sam bych si nejakej stolek na dilensky prace domu vzal, řezat flexou na baroknim stolku z 16. stol. je moc buržo i na me.
Uplne prinejhorsim mam sluzebni dodavku, ale uz jsem si ji pujcil tolikrat na soukromy ucely, ze mi je to blby, technari maj prece spoustu dodavek. Nejak by se domluvil rozvoz po Praze pro zajemce, muzu proplatit i naftu takovym fuckturovym kouzlem. Prohlidka (nikoliv odvoz) mimozemskych sci-fi stroju typu nuklearni magneticka rezonance, ESI-HR-MS, SFE, Ramanuv spektrometr, skenovaci elektronova mikroskopie, analyza domacich koralek na GCMS... Included zdarma, pro zajemce :)
wsq | vyrazeny_nabytek – rajce.net
http://wsq.rajce.idnes.cz/vyrazeny_nabytek
Je toho cca nekonecno, tipuju tak jeden a pul Kubajzovy dodafky. Kdyby to chtel odvest jeden clovek vsechno a rozvezl by to, tak posta, kdyby ten chtel stolek a onen zas skrinku a tamten vitrínu, asi verejne kdo co chce a nejak bychom to sjednotili pak.