• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    BPB: Těšim se na pořádnej francouzkej kolovrátek! Díky
    BPB
    BPB --- ---
    BIGG23: jj..uz bookujem ty nejvetsi hvezdy, rozjednany sou lidi z narkoteku, pristi tejden bude hotovej letak neasi
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    RUDLA: imho tu chcem povozit vsichni a taky se tam vsichni vejdeme :)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    DRASTICS: A bude Suburbass?
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    DRASTICS: je brutalni!!!! s klukem chcem povozit)))
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Tak mame datum na dyktat, Dave řikal ted v letacich že 12.12. :))))
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    krasnej! at vam slouzi co nejdele :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Hranice prekrocena, prej se mu v cechach libi a tesi se az bude vozit bedny. Prask klinak svitime jen na baterky snad to dojedem
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    HEINZZ: já dam minimálně 100% i víc, když budu chtít...
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    tyvoe kucii a to ste tak posrany ze nedate 85% na testu z autoskoly? = )
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    QYDO: No jasně, tak jsem to přesně myslel. Když ty zkoušky udělám a budu mít třeba 76% (a minimum bude 75%), tak dostanu A řidičák, ale zároveň mě udaj na správnim řízení, že sem udělal tak málo a měl bych mít minimálně 83%, když mam to Cčko.. :))
    QYDO
    QYDO --- ---
    QYDO: pro C je asi 750 otazek, jsou tam okruhy obecny, zdravotni, krizovatky a picoviny a pak cca 80 specielnich nakladakovejch
    QYDO
    QYDO --- ---
    KRISHNA: takhle to taky vubec neni

pro kazdou skupinu jsou jiny testy, jsou ruzny okruhy otazek a pro kazdej ridicak je to jinak nakombinovany... nevim jak A ale u C musis mit proste vyssi procentualni uspesnost.... tusim ze je to cca 75% vs 83% u C

kazdopadne nikomu z mistnich zajemcu nic nebrani v tom vzit telefon a do ty autoskoly zavolat :-D
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    QYDO: já nedělal zkoušky dlouho před tebou a dělal sem je ještě v autoškole.. taky pravda, že se mě autoškolák nenápadně ptal, že prej kdybych chtěl komisařovi zaručeně zlepšit náladu, tak ví jak na to..

A jinak teda já teď dělam zkoušky na A, takže když budu mít dost bodů na to, abych dostal A, ale nebude to dost bodů na B a C, tak mě daj taky do správního řízení? :)))
    TAJSO
    TAJSO --- ---
    QYDO: :D :D no ja na tyhle skupinovy sporty moc nejsem.. I na ty mejdany uz jezdim jenom na privaty ;) takze preferuju spis klidecek a soukromicko v autoskole s cigaretou a holkou co nema kam jit, vis jak :D
    QYDO
    QYDO --- ---
    TAJSO: no ty testy je zrovna asi jedno kde delas ne? to se dela stejne na kompu a bud do toho pccka budes cumet v autoskole nebo tam :)
    me to tam naopak bavilo, spousta vystreslejch kidz z toho ze nedaj ridicak, mi to tam prislo jak u maturit :D brecici holky a tak
    TAJSO
    TAJSO --- ---
    QYDO: tak to doufam ze za dva roky se to zase vrati do autoskol.. nechci delat na magistrate.. brr...
    QYDO
    QYDO --- ---
    TAJSO: presne tak, pred treba dvouma rokama, byla velka afera - hromadnej zatah na ty inspektory co se nechaly uplacet a z cca 28 jich zbyly 2 :DD

takze ted to delaj novy lidi a i ty testy zas presunuly z autoskol na magistrat (dela se to hromadne na bohdalci)
    TAJSO
    TAJSO --- ---
    QYDO: btw.. dneska uz se zase delaj na magistrate tvl.. Kdyz jsem delal Bcko (14 let zpatky) delal jsem zkousky na magistrate. Kdyz jsem delal Ccko delal jsem je uz zase v autoskole a ted se teda zase jezdi na magistrat?
    TAJSO
    TAJSO --- ---
    QYDO: oni pisou ze v poslednich letech zadny tohle spravni rizeni nebylo dotazene do konce. Si myslim ze to je mozny v pripade kdyz se nejak nepohodnes s autoskolakem treba a pak si reknes ze na to seres ze si to nebudes zkouset opravit bo tak. Jinak je Pravda ze jsem delal Ccko pred deseti lety a tyhle zkony se kazdou chvili meni :)
    podle mne nejlepsi je vzit solidni autoskolu, nikoliv tu nejlevnejsi napriklad, kde si to proste predem dohodnes as I did :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam