• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    SKALPELKA
    SKALPELKA --- ---
    BIGG23: tak se uvidíme) douho jsem Vás neviděla
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    BIGG23: jedeme my dva queer a bobr...
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    Chce někdo dneska na mayapury? k ránu, 4-5 nejspíš zase zpátky....
    ARASHID17
    ARASHID17 --- ---
    Hola hej náš zpřízněný Sounde,na vědomost se dává že Opidum má v plánu dělat akci v kempu rechle u prachatic v termínu buď 3,5.10 nebo 10,13.10...KDo by měl čas a chuť si přijet zahrát,ať se nahlásí buďto u mě nebo u Kubajze...Muzice zdar! :)
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    DRASTICS: zajímá, letos mě nic nenapadlo ještě..
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Hej lidi, esli jde nekdo na Karneval a chtel by se s nama synchro do prevleku, dejte prosim co nejrychleji echo . . . . . dík
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Dneska mam dobry den, navýšil jsem skore Drax vs Revizoři asi tak na 23:2, hajzlove musel jsem vystoupit zrovna od rozhovoru se dvema slovenama, ktery uz jsem mel na udici, paxem maval Kubajzovi na Karlaku a cestou domu me na synkaci chytne takej postarsi zachovalej herák, nemáš kousek metáče? Vyvalim oči a on, jo sorry, ja si te s nekym splet :D
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    MASOO: a napájet se to bude rovnou z troleje, takže netřeba řešit agregát :D
    MASOO
    MASOO --- ---
    karneval letos?:)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    DRASTICS: Ufff... Ne hele, nebyl jsem to ja a doufam, ze ani me druhe ja (po hrsti nejakych dobrot Hyde rozjizdi lecjake debaty). :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    WILDENBURY_SQ: Ja nemyslel, jakoze sis debatu na toto tema vychutnaval, spis si jen zminoval to video, jez te posunulo v moznostech kam smerovat :D
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    DRASTICS: Hele o sexuélních radovánkách si povídám rád, ale jsem poměrně konzervativní (= povídám si o věcech, který jsou všeobecně příjimaný jako hezký a příjemný), takže debatu o "she´s covered in vomit and human feces" jsem velmi pravděpodobně nikde nerozjížděl :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: No jo, tak ja jsem ze stary skoly a co ty mlady vymyslej, to je mi zahada :P Treba jako hry, ja si takhle parim Counterstrika a myslejic ze je to porad super novinka, tak uz je to 15 let stary :D

WILDENBURY_SQ: Hej o tom se nekdo nedavno kolem me bavil - nebyls to ty ?
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    DRASTICS: A třeba to o dvou dívkách a jednom hrníčku znáš? Případně tady nenásilnou formou, abych nezranil tvou neposkvrněnou chlapeckou duši ;)

2 Girls 1 Cup Song
    https://www.youtube.com/watch?v=wxp3zqIqO68

KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: Tonka se ti smeje, ze i ona uz to vi 10 let :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Hej, tak ted jsem se dozvedel co je cameltoe a vazne se rezu smichy :D :D :D
    TIP
    TIP --- ---
    jj jsm si hned vzpomnel jak jsem frcel loni poslednim metrem s kufrem desek do jinonic kde bloudil ztracenej raveboy hledajic neexistujici mejdan:)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    SHAMAN23: a proto jses tu ty, abys nam s tim pomoh :)
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    ...sem zvědavej na ten after teda, obvzlášť potom co nejmenovanej zakladatel tý události sám řikal že na after srát protože nato neni energie když se dělá kára...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam