• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    ONDRA_PATA: omyl, nejlepsi mejdlo je, kdyz tejden nespis, nejaky spiralove to rikali :)) (joke, dobre ze jdes jinam)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    MASOO: ani nevíš, jak jsem šťastnej, že odtama vypadnu
    MASOO
    MASOO --- ---
    ONDRA_PATA: to je dobre, ze jdes jinam
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    PANIKA: dělám v M&S, ale často mám třeba v pátek odpolední nebo v sobotu ranní. no a kdy se dělaj dobrý mejdany? no většinou v pátek nebo v sobotu..už půl roku mi vždycky vyjde směna tak debilně, že mejdan nedám
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    ONDRA_PATA: co delas prosimte? :)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    za 1,5 roku jsem kvůli práci přišel o všechny skvělý i méně skvělý mejdany. takže až od 1.12. nastoupim do nový práce, tak na prvnim mejdanu buď odletim nebo umřu
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    tos ako dobry!!!
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    Kluci a devcata, nevim jak pro vas, ale pro me nejlepsi mejdan od dob Warehousu. Vas tygrik ^..^
    MAKULKA
    MAKULKA --- ---
    děkujem za karneval :)) příště,vlastně kdykoliv, můžem zase zajistit nějaký jídlo s Oksankou, kdyby byl zájem..
    BPB
    BPB --- ---
    fakt beze slov jako, hrozna pecka, od začátku ve svižnym tempu :) v 5 sem mizel..tak snad to tam vsechno dobre dopadlo..jeste sem potkal nejaky lidi co mirili teprv na mejdan :D
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    DRASTICS: i see - no mě by se ten komp docela hodil dřív... tak mi prostě napište do pošty pls až to někdo budete řešit
    DRASTICS:
    TIP: jj špiritus umocněnej kouzlem místa jaxviň
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    TIP: Vcera jsem zas zaslech jeden z nejkrasnejsich kyselejch setu nazivo v tvym podani!!! Jinak asi teda taky musim potvrdit, ze čest s vama vsema dat dokupy nejlepsi mejdan kteryho jsem byl ucasten, Pivo hnusny a presto to bylo uplne jedno, protoze ten celek byl presne to ono.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    WASHO23: Hele to je ve hvezdach, ja se dalsi dva dny stehuju, ze by to nejak excht hrotil to nevidim, kze v druhy pulce tejdne acid?
    TIP
    TIP --- ---
    vcera jsem byl na jedny z nejlepsich rave party v zivote(ne na ty v ulicich ale na ty pod zemi). mam vas rad, vy blazni!
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    DRASTICS: twl super !!! já už myslel že jsem řiti. dal jsem po dlouhý době kulatou a podle stavu peněženky jsem to zřejmě slušně zalil a vůbec nevim jak jsem vodešel :D

v kolik budete ve skladu vykládat? a kde že vlastně ten sklad je? že bych vám píchnul a vzal si to rovnou.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    jo tak ten tam je taky
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    DRASTICS: ne, černej úplně. značka myslim urbanbag nebo tak nějak. myslim že jsem to nechával nad kabinou. doufám teda. dopíči. na novej nemam prostě. . .
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    WASHO23: urco zustal sedocervenonejak zeyo?
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    bylo to supr, jen doufám že můj baťah s notebookem jsem nechal u Kubajze v dodávce, jinak jsem dost v píči...
    MASOO
    MASOO --- ---
    ta after................ at uz byl karneval jakykoli (ja ho stravila sberem odpadu vzadu, jeste ze ste posledni jeli vy, aspon jsem k tomu mela oblibenou muziku;)), tak ta byla nejvic!
    Dobrodruzstvi, utajeni, atmosfera, ohen, lide, proste ten spirit tam zas byl, at si kazdej, co chce rika;-*
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam