• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    WASHO23: Hele to je ve hvezdach, ja se dalsi dva dny stehuju, ze by to nejak excht hrotil to nevidim, kze v druhy pulce tejdne acid?
    TIP
    TIP --- ---
    vcera jsem byl na jedny z nejlepsich rave party v zivote(ne na ty v ulicich ale na ty pod zemi). mam vas rad, vy blazni!
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    DRASTICS: twl super !!! já už myslel že jsem řiti. dal jsem po dlouhý době kulatou a podle stavu peněženky jsem to zřejmě slušně zalil a vůbec nevim jak jsem vodešel :D

v kolik budete ve skladu vykládat? a kde že vlastně ten sklad je? že bych vám píchnul a vzal si to rovnou.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    jo tak ten tam je taky
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    DRASTICS: ne, černej úplně. značka myslim urbanbag nebo tak nějak. myslim že jsem to nechával nad kabinou. doufám teda. dopíči. na novej nemam prostě. . .
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    WASHO23: urco zustal sedocervenonejak zeyo?
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    bylo to supr, jen doufám že můj baťah s notebookem jsem nechal u Kubajze v dodávce, jinak jsem dost v píči...
    MASOO
    MASOO --- ---
    ta after................ at uz byl karneval jakykoli (ja ho stravila sberem odpadu vzadu, jeste ze ste posledni jeli vy, aspon jsem k tomu mela oblibenou muziku;)), tak ta byla nejvic!
    Dobrodruzstvi, utajeni, atmosfera, ohen, lide, proste ten spirit tam zas byl, at si kazdej, co chce rika;-*
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    V 10 sraz ulice za invalidovnou, me nebudte pac sem nespal ja az v 11
    TIP
    TIP --- ---
    vy, výtat, vyspat se , povykat:)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    A v bejvalym cervu je nejaky mejdlo
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Caune cca od 22:00 se pripravuje/pripravujou auta na diy Za Invalidovnou 163, jakakoli pomoc výtána, pokud by nekdo mohnul donest caj, kafe nejakou svacu, pokud by nekdo dosel prespat a preckat noc s nama, budem vječní a nekoneční ;)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    http://www.midi.cz/inzerat/131830/fp-10000q/ - je dost možný že toto je inzerat z kteryho jsme kupovali laba, si ho sem jen ulozim a zitra na nej zkusim cinknout, myslim, ze by to mohla byt trefa do cernyho pac 27.11. by sedelo, kdyz jsem ho 7.12. vyzvedaval . . . . . . .

zesak by potazmo mohli spravit jeste tady http://tyl-zvuk.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=228&sid=ac72b18ae32036f3382b617f24310c66 , uvidime
    SKALPELKA
    SKALPELKA --- ---
    BIGG23: tak se uvidíme) douho jsem Vás neviděla
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    BIGG23: jedeme my dva queer a bobr...
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    Chce někdo dneska na mayapury? k ránu, 4-5 nejspíš zase zpátky....
    ARASHID17
    ARASHID17 --- ---
    Hola hej náš zpřízněný Sounde,na vědomost se dává že Opidum má v plánu dělat akci v kempu rechle u prachatic v termínu buď 3,5.10 nebo 10,13.10...KDo by měl čas a chuť si přijet zahrát,ať se nahlásí buďto u mě nebo u Kubajze...Muzice zdar! :)
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    DRASTICS: zajímá, letos mě nic nenapadlo ještě..
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Hej lidi, esli jde nekdo na Karneval a chtel by se s nama synchro do prevleku, dejte prosim co nejrychleji echo . . . . . dík
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Dneska mam dobry den, navýšil jsem skore Drax vs Revizoři asi tak na 23:2, hajzlove musel jsem vystoupit zrovna od rozhovoru se dvema slovenama, ktery uz jsem mel na udici, paxem maval Kubajzovi na Karlaku a cestou domu me na synkaci chytne takej postarsi zachovalej herák, nemáš kousek metáče? Vyvalim oči a on, jo sorry, ja si te s nekym splet :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam