• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    :))

DASH
    DASH --- ---
    KRISHNA: lepsi drive nezli pozdeji.
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: No oni všude píšou, že máš bejt 2 hodiny před odletem na letišti (moje máma tam musela bejt vždycky radši 3 hodiny před odletem), kdyby sis sám vytisknul letenku a neměl velkej bágl na odbavení, tak tam můžeš bejt klidně ve chvíli, kdy se otvírá gate (nepotřebuješ letenku, bo jí už máš).
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    MAKULKA: nj..ale nevracel se z ameru a netravil tam kvuli tomu dalsi vecer :D
    DOMIE
    DOMIE --- ---
    DRASTICS: au :(
    MASOO
    MASOO --- ---
    DRASTICS: to znam;)
    MAKULKA
    MAKULKA --- ---
    DRASTICS: made my day :D nekecej, tobě se stalo totéž co mně :D :D welcome in my world :D
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Picu sem nevedel ze to ma nejaky omezeni jiny nez odlet letadla, jako bezne jsem od odbavrni za 10 min v miste nastupu, neznalost neomlouva, vime
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: kdo pozdě chodí...
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Tak az nekdy nekam poletite, kdyz dojdete 40 min pred odletem na letiste a 5 minut tam hledate vaseho odbavovace, kdyz nenachazite tak jdete primo k prepazce, kde vam reknou ze 40min pred odletem zaviraj a letenku vam uz nedaj, Je to trosku k nasrani :-) Tak at ma neznalost muze byt poucenim pro vsechny. Jedu dopici a aspon mam cas se vylezet :-)
    ARASHID17
    ARASHID17 --- ---
    [ TECHNO FREEPARTY / partyparty / 10.10.2014 / CR - Jihocesky kraj - kemp Rechle, u Prachatic ] ... Pokud budete mít čas..prijedte si zahrát a vyklidnit se :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: ok zaridim si dojeti.
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: nemam karu, ani moc čas.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Spacak muj a trebuju na spani po parcich v londyne,sem nachciplej nedal bys cestu prez prazskyo povstani ps?

Na cisarsky sme nikdy nehrali- mayapur/cirkus, pohorelec ani nevim kde je :-D

Ale presne berem :-)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    A jinak zbyl mi doma po vikendu zelenocernej spacak Hannah, neni to neci?
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: taky sem na to koukal jak puk, ale napsal sem mu, že si to odvezem, ať udá lokaci a čas a zatim neodepsal
    NEENA
    NEENA --- ---
    DRASTICS: haluz.. dnes jsem potkala v tramvaji toho Michala a rikal, ze ma ty desky v garazi, bydlí s Milanem a psal vam. cisarskej ostrov prej dva roky zpatky :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    ty mejdany neznam :-)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Dekuji moc, precejen je to skoda velky desky plny obrazcu z (mam ten dojem) jeste kdyz byl Kolotoc na Cisarskem ostrove nebo za hradem na Pohorelci jak byl "" Ale dekuji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam