• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    KRISHNA: cau, mam, ale uhrineves :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Nemá někdo velkou plynovou bombu? Na topení do náklaďáku, abychom se v něm o víkendu trochu ohřáli, nechci kupovat novou, stačila by na pujčení, naplnim
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    MASOO: to je až 6.února ;-) a jede podle všeho i karel a přemet prkenna podlaha.
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    BIGG23: Tak kdyby se chtěl někdo přidat, ať si koupí lístek. Teď jsem koupil pro mě, Láďu a Adyss.
    MASOO
    MASOO --- ---
    OTZ: prichazeli sme v pul10 a potkali kamosku, ktera nas varovala pred obri frontou a ze na nas asi nic nezbyde, tak sme tam sli, videli tu klikatici a zhodnotili to, ze fakt nezbyde, navic sme potrebovali jet o dum dal, tak sme to vzdali
    DASH
    DASH --- ---
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    jj vypadly tahlo a vypadava furt, kze pokazdy kdyz trebuju zaradit 1 (napriklad v prostred kopce) nebo zpatecku, musim si vylezt, vlezt do motoru, nahodit, jednou zaradit a pak si vycouvat, popripade se rozjet v kopci, aby to zahy hned vypadlo :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: takže převodovka v poho?
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    DRASTICS: my se zenici prozatim asi nemame jak jet, tak bychom asi 2 mista vzali..
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Asi bude ve ctvrtek misto v magirusu popripade snad bude volnej Sharan kdyz vymyslim jak prichytit to vypadavajici tahlo :)
    OTZ
    OTZ --- ---
    PANIKA: jj rozhodne, a nejlip ty svicky palit casto a bez zbytecnyho povyku kolem :)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    OTZ: lepsi zapalit malou svicku, nez nadavat na tmu
    vsak si rozumime
    OTZ
    OTZ --- ---
    PANIKA: nj, ale to je beztak minimum co ted bylo videt. vyhazujou se bezne tuny denne.
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    OTZ: to je fer, hlavne ze se to jidlo nemuselo vyhodit
    OTZ
    OTZ --- ---
    no prej bylo vyprodano uz asi v 10, takze asi divocina
    LU_UCA
    LU_UCA --- ---
    Ale vše zlé se v dobré obrátí, rovnováha je všudypřítomná
    LU_UCA
    LU_UCA --- ---
    PANIKA: :D No já si teď taky dávám slušnou rozcvičku závitů. Takže jsem to taky nedala, stejně jako Tonka. Všichni jsme marňáci
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    LU_UCA: vcerejsi vytrvaly psychicky aerobic u kubajze a mordy nas dost zmohl, takze jsme vstali ted... takze problem vyresen.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam