hele jeste si rejpnu k Diktatu, neprijde vam trapny psat na letak nechod s davem a nepodporuj massu???(vsici vime naco narazim) jako pred par lety kdy jsme se tam sesli pomalu v kruhu pratel mi to tak hrozne neznelo ale ted (aspon tedy me) prijde dost trapny... jako zaobirat se porad dokola komerci a jinejma srackama kord kdyz to vubec nemate zapotrebi... uz ted tam mate prihlaseno 200 lidi coz mi prijde na pomery velka party a to evidentne prijde jednou tolik lidi... jako prijde mi rozumny hledet si sveho a nebrat si do huby jine projekty, lidi , soundy... jsou taci kteri tu massu vyhledavaji(ad si jdou), ja jsem pravej opak a tonhle projekt hranici (a kurva koho to zajima?)... jako misto blbejch rejpavejch kecu ktery se melou porad dokola bych z toho raci udelal nakej benefit nebo raci bych tam nepsal vubec nic!! kurva, uz vam neni patnact!!! odesel jsem od kolotoce z dost podobnejch duvodu jako je tento.. to same Spiritual, mrdat lidi, soundy kteri si nehledi sveho (pomluvy, vyhrusky, keci, hovna)!! jako mkolotoc a spiritual byla srdecna zalezitost u kterych jsem mel misto a pochopeni ale za takovejch podminek se mi to nechce podporovat!! (od pratel a znamich minus prijmu, zbytek me nezajima s prominutim) cus..