• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    SEGA
    SEGA --- ---
    OTZ: nevím jestli rozdávat.... co myslíte, rozdávat či nerozdávat? Trochu jsme to zatim rozhodili po lidech na netu....
    OTZ
    OTZ --- ---
    SEGA: to budete rozdavat?
    PIXY
    PIXY --- ---
    OT nejak se nam hrouti nase florbalova crew takze shanime dalsi hrace... chodime kazdej ctvrtek na Olsansky namesti od 20h. Skills nepodstatny, chut hejbnout zadkem aspon jednou za tejden, jo;) posta
    SEGA
    SEGA --- ---
    BPB
    BPB --- ---
    RUDLA: radši se ukaž na akci někde a nehudruj tady voe :) ..až přileze na diktát někdy 400 a víc lidí ...tak už asi nebudem tvrdit, že nejde o masu..to je jasny, ale furt je to punk party, bez lísků, vyhazovačů, a bez spousty dalších pí....
    OTZ
    OTZ --- ---
    ja myslim, ze je sakra dobre nehledet si jenom svyho. kdyz se mi neco nelibi, nemuzu se proti tomu snad vymezit? tvuj rejp je dost mimo, rudlo..
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    RUDLA: ten spiritual me zajima, co ti vadi?
    @kecy na negativni prezentaci, tohle myslim nejvic smrdi od draxe, nebo se pletu?
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    a mam vas rad curaci))
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    pochopim kdyz budte rejpat do polityky nebo do nakejch svini, ale proc prudit do prazdna a v uvozovkach se zesmesnovat
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    hele jeste si rejpnu k Diktatu, neprijde vam trapny psat na letak nechod s davem a nepodporuj massu???(vsici vime naco narazim) jako pred par lety kdy jsme se tam sesli pomalu v kruhu pratel mi to tak hrozne neznelo ale ted (aspon tedy me) prijde dost trapny... jako zaobirat se porad dokola komerci a jinejma srackama kord kdyz to vubec nemate zapotrebi... uz ted tam mate prihlaseno 200 lidi coz mi prijde na pomery velka party a to evidentne prijde jednou tolik lidi... jako prijde mi rozumny hledet si sveho a nebrat si do huby jine projekty, lidi , soundy... jsou taci kteri tu massu vyhledavaji(ad si jdou), ja jsem pravej opak a tonhle projekt hranici (a kurva koho to zajima?)... jako misto blbejch rejpavejch kecu ktery se melou porad dokola bych z toho raci udelal nakej benefit nebo raci bych tam nepsal vubec nic!! kurva, uz vam neni patnact!!! odesel jsem od kolotoce z dost podobnejch duvodu jako je tento.. to same Spiritual, mrdat lidi, soundy kteri si nehledi sveho (pomluvy, vyhrusky, keci, hovna)!! jako mkolotoc a spiritual byla srdecna zalezitost u kterych jsem mel misto a pochopeni ale za takovejch podminek se mi to nechce podporovat!! (od pratel a znamich minus prijmu, zbytek me nezajima s prominutim) cus..
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    SHAMAN23: vole, bude se konecne stavet, budou garage)))...
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    RUDLA: tak uděláme kalbu na roubence vole :-P
    OTZ
    OTZ --- ---
    kdyz se na tom shodne pet lidi tak to uz neni upne subjektivni..:)

u me rulujou tyhle:)

BATTLE LIVE ACT, Gelstat versus Noisebuilder
    http://www.youtube.com/watch?v=Aa2CpxzwsGk
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Subjektivni dojmy, proti gustu žádnej dišputát ;)
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    BPB: mamm jiny problemi čeče. chtel jsem se ukazat v crossu ale nejde to... vsak ja to spatne nemyslel, nerika se mi nadarmo Prudolfe))) me se pacil starej kolotoc
    BPB
    BPB --- ---
    to uz zase odbíháme někam jinam nee Rudlo ? :) btw..na akci jsem tě neviděl ani napamatuju..dyk vůbec nevíš co tedˇ frčí na kolotoči , vokaž se na diktatu aspon
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    BPB: tvl tak tim padem mi to ke kolotoci sedi)))
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    OTZ to pise dobre, pravy tekno se musi hrat jak kdyby zejtra mela bouchnout atomovka! (nebo jak kdyby bouchla vcera a pomalu se blizil jadernej spad a vecna zima)
    simon na hrad, neasi!

kristoll dii - when bikes were bikes
    https://soundcloud.com/lab51rat/kristoll-dii-when-bikes-were-bikes

Hardtektwelvesneakpreview
    https://soundcloud.com/lab51rat/hardtektwelvesneakpreview
    RICK
    RICK --- ---
    tak zkusím něco na zlepšení.. :-D
    D.I.F. ( Deutsch Italienische Freundschaft )
    https://soundcloud.com/contergan-dsl23/my-track-for-dslo2-soon-2014
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    mě se líbí první půlka dost, jak do toho začne vokálovat, tak už tolik nee
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    ja nechtel rejpat, tak dik ze jste to napsali za me :))
    na druhou stranu si takhle obcas prijdu v 303 threadu, kdy mam pocit, ze jsem ucinil zavratnej objev a pak se to nikomu z vas nelibi :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam