• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    MASOO
    MASOO --- ---
    MASOO: uz vim, dik a navidenou
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Letna area
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Lasery vemte vic pocta
    SIMSALABIM
    SIMSALABIM --- ---
    Prosim me tez... A jestli treba bude potreba s necim pomoct (za bar nebo Lahvon rikal neco s lasery, atd.) nevahejte a dejte vedet ;)
    MASOO
    MASOO --- ---
    napiste mi, prosim, nekdo zejtra, kde je ten mejdan, diky
    VETE
    VETE --- ---
    KRISHNA: 10% ;)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    VETE: kolik máš za jeden? ;)
    VETE
    VETE --- ---
    Kdyby chtěl někdo pořizovat k Vánocům smartphone, tak kamarád má 30x Smsng Galaxy S3 i9300 16 gb a pouští za 2800 jeden... Zánovní stav, komplet příslušenství, bez záruky... Kdyžtak pošta
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    A co ten silvestr? Někdo k tomu karlovi, který tu nabízí mejdan někde támhle?
    OKSANKA
    OKSANKA --- ---
    KRISHNA: neco podobneho se nam stalo s Evickou :)))
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    KRISHNA: ... Podobně, jen tady se už dávno všechno posralo a odletět do hajzlu můžu až sedumnáctýho :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    PANIKA: no ty kravo, mam seriozně vypálený oči z monitoru a záda do tvaru paragrafu. Dneska budu v práci asi 18h, protože ve 3 v noci přepínáme Ukrajinskej SMS traffic a asi tak 2 hodiny po tom, co se to všechno posere, jedu na letiště a mizim odtud pryč, to bude dlouhej den :))
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KRISHNA: tvl zavist :))) ja se pres 12 dostavam jen velmi obtizne
    arbeit macht frei!
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: já jsem poslední 2 tejdny v práci tak 14h denně, nemam čas, ale v pondělí po diktátu zkusim něco obvolat, třeba se štěstí usměje. V Praze nechci bejt
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    budou ty horysilvestr? nebo barak no, ale prej se tam musi uklidit, aby nebylo poznat, ze tam vubec neco bylo
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    KRISHNA: Jezismarja. S jakym troubou se tohle mohlo stat... :)))
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Můj 9,5 roku starej příspěvek, co jsem tu vyhrabal někde z útrob nyxu, skoro bych zatlačil slzu:

Na czechteku sem měl mikráče v jednom gramáči a taky sem se rozhod, že si ho s kámošem dáme na půl. V tý době sem ještě neznal jeho konzistenci, tak sem ho hodil do energitky a co se nestalo, odrazil se a vyskočil mi do trávy :) Byl to mikráč za poslední moje prachy, tak sem si řek, že ho prostě musim najít, byl sem už docela zkouřenej tak sem se na tom trochu seknul :) bylo těsně před setměnim, tak sem musel fakt chvátat... No asi po 20ti minutách přebírání každýho stébla trávy a každý kuličky bahna pod tim sem ho v největšim zoufalství vyhrabal :)
    Pak přišlo na řadu to půlení, což taky nebylo nic moc. Nejdřív sem to zkusil jako mezi zubama (nešlo :). Pak sem to vzal mezi prsty, položil do tý energitky a přepůlil normálně nožem. Když sem se na to ale podíval, tak to bylo přepůlený stylem asi jedna čtvrtina a vedle toho ten zbytek, tak sem to rozkrájel na další mikro mikráče a nějak zkonzumoval.. Stejně to moc nešlapalo :)
    NOVISEK
    NOVISEK --- ---
    A L E R T!!! vyklízí se klinika!! dorazte a šiřte! TEĎ.
    KAB
    KAB --- ---
    stara dobra nesmrtelna :)

Mr Gasmask - Tactical Actuator
    https://www.youtube.com/watch?v=czezFH-tAHs

Do you somethimes feel sad? Maybe It's time to try crack!
    KAB
    KAB --- ---
    DRASTICS: tvle tohle mam dlouho, nejak jsem na to zas posl dobou narazil a libi se mi vic a vic..az tohle obdobi skonci (doufam ze ne:) tak je tvoje :)

C.J. Bolland* - The 4th Sign (Vinyl, Album) at Discogs
    http://www.discogs.com/CJ-Bolland-The-4th-Sign/release/5185

dik za pochopeni, zejtra navidenou!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam