• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Borek panove uz nikdy, z Radka se stal protivnej dedek a protivnejch kokotaku mam za posledni weekend az az . . . . . .
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    nejlepsi odrezovač neacid = cocacola acid

Coca-Cola и ВАЗ
    https://www.youtube.com/watch?v=LNfartrdfI0

WASHO23
    WASHO23 --- ---
    KAB:
    DASH:
    TIP:
    BUKACEK:
    KRISHNA:
    ok dík. vlastně jste mi potvrdili co jsem si myslel, nevim proč mám tendenci na tom šetřit. asi nějaký čecháčkovství :)
    každopádně si na ně teda ještě chvíli budu muset počkat :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    KUBAJZS: no kolotoc byl v borku asi 5x na silvestra a do toho se me prave moc nechce..
    SIMSALABIM
    SIMSALABIM --- ---
    Jesli potřebujete neco odrezit povolit nebo podobne, tak cervena brzdovka sezere cokoliv...akorat opatrne je to fakt jedovaty svinstvo!
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    Žena povídala ze prej borek se pronajímá na silvestra neuděláme tam party hmm?
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    SKAFF: staci to pak jemně brousit .
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    KUBAJZS: a pak se ten odrezovac ma obrousit taky? nebo na to pak naprcas barvu uz?
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    Dává se to tam až po tom co to obrousíme. A krásně se to vyžere
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    KUBAJZS: tak jo a ten se tam dá jako předtim, co to obrousíme, nebo potom?
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    KRISHNA: hodil by se dystak odrezovac udělá to fakt hodně když se to nechá tich 24 hodin působit. koupím
    TIP
    TIP --- ---
    WASHO23: minimalne si ty tecka pak muzes poslat do CR a strelit je tu o tretinu draz
    DASH
    DASH --- ---
    WASHO23: ani nahodou..do gramcu se vyplati investovat.na tomhle si ani nezahrajes.
    KAB
    KAB --- ---
    WASHO23: nikdy jsem na to nesahal, ale uz z principu nikdy..koupis, trochu se na tom naucis, osahas, poznas Tcka ktery jsou vsude a budes v prdeli :))
    takze urcite "trochu" priplat a mas pokoj na x let, ne-li celej zivot..

imho jen muj nazor, jestli je koupis, docela me zajima jakej to ma motor atp :)
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    BUKACEK: jasny buky, ale tech par supu je furt vic jak trikrat tolik minimalne a jelikoz to budu dost mozna zas prodavat za rok tak zvazuju moznosti
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    BUKACEK: to podepisuju
    BUKACEK
    BUKACEK --- ---
    WASHO23: hele ani jsemto necetl, ale ses v ANGLII vole..tam poridis vojety tecka za par supu...od kud myslis ze mame skoro tady vsichni od wintermuta gramce?poslal nam je z anglie:))
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    WASHO23: budu to mít jen "na doma"
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    co si myslíte o těhle gramcích?
    Sony decks dj ps900 with numark mixer £180 | United Kingdom | Gumtree
    http://www.gumtree.com/...ecks-turntables/sony-decks-dj-ps900-with-numark-mixer-%C2%A3180/1092906811
    myslim o značce. je to direct drive (páskáč nechci), co jsem tak dogooglil tak je začli asi dělat 2007, cena se zdá fér jestli budou v korektu...
    takže dotaz vlastně zní
    někdo náhodou zkušenosti s něčim jinym než technics?? :) má cenu kupovat něco jinýho než SL 1210 mk2?
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KRISHNA: whooo redidylko, onehda jsem pres prazdniny renovoval dvirka od Hlavnich Uzaveru Plynu a vymeniky v panelacich, procez jsem ke konci druheho mesice mel velike bolesti hlavy a vidal halucinace maleho bileho psika..

ja jsem mel onehda ke kabelum takovy barevny gumicky, ktery se navliknou u konektoru na kabel a hned vis.. bud ze rozlisis primo oba konce kabelu, anebo prave otestovanej zelena, neotestovanej cervena

jen to nemuzu vygooglit, ale bylo to fakt za pakatel..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam