• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    LU_UCA: Už jí máte hotovu? Mám hlad :DDDD
    LU_UCA
    LU_UCA --- ---
    LU_UCA: Tak nakonec to vypadá, že budeme s Tonkou dělat svíčkovou..(bez masa) takže kdo chce nechť si opatří knedlík... k dispozici budou těstoviny :)
    LAN23
    LAN23 --- ---
    DRASTICS: spis proc musim (neda mi to) cist to tvoje dusevni blití :D
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Mi nejak zmizel prispevek... zaznam z diktatu na strankach kolotoce, kdyztak
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    BIGG23: a fandím ti tam!
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    DRASTICS: Hele, přít se s tebou nebudu, ale mám doma celkem spokojenyho chlapa, co si nestěžuje, jak ty.... :P... jdu se homousovat k seriálu.... ty chlapaku ;) ;)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    BIGG23: ty ji zase homofašoun, kazdymu bys oholil prdel a nasoukal mu tam tu tvoji zizalku :D
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    Ty vole, to je prdel v reportech! :D
    Karle, ty mě prostě bavíš!
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---

nechce se nekomu se mnou v sobotu na vejlet ke kolínu ? . . . . videl bych to na navrat este nekdy vnoci
    MASOO
    MASOO --- ---
    v sobotu bych se mohla ukazat na hale, teda podle toho, jak se vyvine patek:-))))
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    KAB: je to inzertní server jako každej jinej... každopádně si to můžeš vyzkoušet u něj při vyzvednutí. ale asi mám smůlu páč řikal že mu volalo asi 6 lidí předemnou takže d kdyžtak vědět kdyby odpadli :)
    je to sice bez víka a přenosky a píše že je to poškrábaný, ale i tak je to dost málo oproti ostatnim... navíc ještě že to potřebuje prodat mezi 17.-20.12. ...
    LU_UCA
    LU_UCA --- ---
    KUBAJZS: Ráda pomůžu, zda se bude hodit uklízečka, tak se hlásim..a co říkáte na mrkvovou polévku, nebo něco podobného?
    KAB
    KAB --- ---
    WASHO23: trosku hodne divna cena ne..si taky napisu inzerat treba za 79.. :)
    ma ten clovek nejaky reference, nebo poskytuje ta stranka nejaky zaruky..?
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    KRISHNA: asi musim překecat šéfa ať pošle love předem a první je doma :D nicméně budu mít špatný svědomí jestli to neni čorka...
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    WASHO23: a pak že to nepude..
    COYOT
    COYOT --- ---
    WASHO23: třeba to, že dotyčnej nejni Dj ?
    znám pár lidi který maj doma Tčko a ani o tom netušej co maj doma za poklad.. viz muj soused kterej si na něm pouští muziku "jeho mládí" :)
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    QYDO: no co jsem koukal tak defakto stejný jak v praze teda http://hudebnibazar.cz/...rat.php?ID=877773&page=1&kategorie=310700&nabpop=vse®ion=&ins=25&order=

ale je fakt že tohle prostě cenu neztratí a v případě potřeby neni problém to prodat narozdíl od všech ostatních...

TAJSO: jo mohl jsem se kouknout... takže žádnej zásadní rozdíl

jo a napadá někoho důvod proč někdo prodává jen jeden gramec? koukám že se zvlášť bych to (paradoxně) sehnal možná levnějc
    TAJSO
    TAJSO --- ---
    WASHO23: mezi 1200 a 1210 je rozdil v pouzitych soucastkach, Mmk je pak verze s tim ze mk1 se delala do 1979, mk2 a dalsi verze celou dobu. podrobne info zde:
    Technics SL-1200 - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Technics_SL-1200
    QYDO
    QYDO --- ---
    WASHO23: to je zadax
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    neno to koupit po jednom, ale nějak nechápu proč někdo prodává jeden?přivádí mě to na myšlenku že byl v prdeli tak koupil novej a starej prodává..
    každopádně jakej je rozdíl mezi 1200 a 1210?
    mk předpokládám že jsou verze (mk1 starší, mk 2 novější, ...)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam