• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    TAJSO
    TAJSO --- ---
    WASHO23: mezi 1200 a 1210 je rozdil v pouzitych soucastkach, Mmk je pak verze s tim ze mk1 se delala do 1979, mk2 a dalsi verze celou dobu. podrobne info zde:
    Technics SL-1200 - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Technics_SL-1200
    QYDO
    QYDO --- ---
    WASHO23: to je zadax
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    neno to koupit po jednom, ale nějak nechápu proč někdo prodává jeden?přivádí mě to na myšlenku že byl v prdeli tak koupil novej a starej prodává..
    každopádně jakej je rozdíl mezi 1200 a 1210?
    mk předpokládám že jsou verze (mk1 starší, mk 2 novější, ...)
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    2 x Technics SL-1210MK2 Pair - Turntable/Decks | eBay
    http://www.ebay.co.uk/itm/2-x-Technics-SL-1210MK2-Pair-Turntable-Decks-/321617288873
    nejlevnější jsem našel tohle. což mi nepřijde moc levnější než v čechách teda...
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Borek panove uz nikdy, z Radka se stal protivnej dedek a protivnejch kokotaku mam za posledni weekend az az . . . . . .
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    nejlepsi odrezovač neacid = cocacola acid

Coca-Cola и ВАЗ
    https://www.youtube.com/watch?v=LNfartrdfI0

WASHO23
    WASHO23 --- ---
    KAB:
    DASH:
    TIP:
    BUKACEK:
    KRISHNA:
    ok dík. vlastně jste mi potvrdili co jsem si myslel, nevim proč mám tendenci na tom šetřit. asi nějaký čecháčkovství :)
    každopádně si na ně teda ještě chvíli budu muset počkat :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    KUBAJZS: no kolotoc byl v borku asi 5x na silvestra a do toho se me prave moc nechce..
    SIMSALABIM
    SIMSALABIM --- ---
    Jesli potřebujete neco odrezit povolit nebo podobne, tak cervena brzdovka sezere cokoliv...akorat opatrne je to fakt jedovaty svinstvo!
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    Žena povídala ze prej borek se pronajímá na silvestra neuděláme tam party hmm?
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    SKAFF: staci to pak jemně brousit .
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    KUBAJZS: a pak se ten odrezovac ma obrousit taky? nebo na to pak naprcas barvu uz?
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    Dává se to tam až po tom co to obrousíme. A krásně se to vyžere
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    KUBAJZS: tak jo a ten se tam dá jako předtim, co to obrousíme, nebo potom?
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    KRISHNA: hodil by se dystak odrezovac udělá to fakt hodně když se to nechá tich 24 hodin působit. koupím
    TIP
    TIP --- ---
    WASHO23: minimalne si ty tecka pak muzes poslat do CR a strelit je tu o tretinu draz
    DASH
    DASH --- ---
    WASHO23: ani nahodou..do gramcu se vyplati investovat.na tomhle si ani nezahrajes.
    KAB
    KAB --- ---
    WASHO23: nikdy jsem na to nesahal, ale uz z principu nikdy..koupis, trochu se na tom naucis, osahas, poznas Tcka ktery jsou vsude a budes v prdeli :))
    takze urcite "trochu" priplat a mas pokoj na x let, ne-li celej zivot..

imho jen muj nazor, jestli je koupis, docela me zajima jakej to ma motor atp :)
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    BUKACEK: jasny buky, ale tech par supu je furt vic jak trikrat tolik minimalne a jelikoz to budu dost mozna zas prodavat za rok tak zvazuju moznosti
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    BUKACEK: to podepisuju
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam