• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: budem na hale
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    hele co ten silvestr, jako fotruv barak si o to rika a zatim se nikdo moc nehlasi a jako zase ve 2 lidech tam bejt nechci - nuda :)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Kazdopadne fakt parada, tady v San Fran prave zacal stedrej den. Koupil jsem si krasnej svetrik, jdu si ho obliknout, nadherne se k ty pisnicce hodi a svatecni oslavy bych rad zahajil dustojne.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    KRISHNA: Wut? Poslouchas Lustmorda vole, nebo te zaujalo jen tohle? Bych do tebe nerek... :)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    fajn střed tejdne....
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    Pekny svatky rejpalove!!!!!
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    Ale doufám,ze dorazíte. Já za chvilku vyrážím se psem a Karel tam bude tak za hodinu, psal. ;)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    no. je mi to úplně jasný...
    VETE
    VETE --- ---
    BIGG23: Hele kdyby ti Antónie nabízela něco k jídlu s tim podvraťáckym výrazem, kterej se jí momentálně nachází na obličeji, tak myslim, že by sis nebyl úplně jistej, jestli to chceš jíst ;)

A jestl holky stihnou ještě dneska uvařit svíčkovou, tak smekám ;)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    LU_UCA: Už jí máte hotovu? Mám hlad :DDDD
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    dnes grillovani na roubene
    LU_UCA
    LU_UCA --- ---
    LU_UCA: Tak nakonec to vypadá, že budeme s Tonkou dělat svíčkovou..(bez masa) takže kdo chce nechť si opatří knedlík... k dispozici budou těstoviny :)
    LAN23
    LAN23 --- ---
    DRASTICS: spis proc musim (neda mi to) cist to tvoje dusevni blití :D
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Mi nejak zmizel prispevek... zaznam z diktatu na strankach kolotoce, kdyztak
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    BIGG23: a fandím ti tam!
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    DRASTICS: Hele, přít se s tebou nebudu, ale mám doma celkem spokojenyho chlapa, co si nestěžuje, jak ty.... :P... jdu se homousovat k seriálu.... ty chlapaku ;) ;)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    BIGG23: ty ji zase homofašoun, kazdymu bys oholil prdel a nasoukal mu tam tu tvoji zizalku :D
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    Ty vole, to je prdel v reportech! :D
    Karle, ty mě prostě bavíš!
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---

nechce se nekomu se mnou v sobotu na vejlet ke kolínu ? . . . . videl bych to na navrat este nekdy vnoci
    MASOO
    MASOO --- ---
    v sobotu bych se mohla ukazat na hale, teda podle toho, jak se vyvine patek:-))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam