Čau, znáte někoho, kdo umí malovat a udělal by pro KK plachty? Ten kluk - Acid Story - tak z něj vypadlo, že by chtěl zaplatit náklady (jasně) + by chtěl tak 150 na hodinu, protože se momentálně živí pouze zakázkama tohohle typu (nemá jinou práci). Potom, co jsem mu řekla, že jsme chudý, tak napsal, že by to šlo i levnějc, o kolik nevím.
Po rozhovoru s Danem předpokládám, že KK ani po Diyktátu nemá ani nechce dávat někomu moc peněz za výrobu (sice ultimátních) dekošek. Ale teda nutno podoktnout, že nějaký plachty by se fakt hodily. Technickej stav těch starejch radši nebudu popisovat..
Taky připomínám, že od MASOO (díky!) máme plachtu určenou přímo na tenhle účel a je fakt velká (2 krásný dekošky z ní můžou bejt). Je mi jí vždycky líto, když jí vidím válet se u nás v obejváku, chudinku nevyužitou..
Takže otázka - mám zkusit ještě Acid Story, jak moc si může dovolit klesnout s cenou? Případně ještě kolik jsme teda ochotný za to vypláznout (předpokládám, že minimálně náklady (barvy) bude chtít proplatit každej)?
Nebo máte někdo jinej kontakt na umělce (nic proti amatérům, ale čmáranici umím nakreslit i já, ale hezký to nebude)?
Napadá mě akurát HLUKAS, kterej dělěl nějaký plachty v minulosti (teda spíš nám je půjčil a už u nás zůstaly), ale zase si říkám, jestli pro nás ještě bude chtít něco dělat, když jsme nechali ty minulý plachty zplesnivět... (ta co mám teď k pomalování je z banneru, ta nezplesniví).
Takže? :)