• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    TIP
    TIP --- ---
    KRISHNA: I am IN
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    No, nemam brejle ani pro sebe, musel sem si pujcit qydovo lenonky
    Jinak koketuje se s myslenkou tam ject uz nejak vecer v sobotu, zakalit a zacit rano.. v magirusu se vyspi pohodlne 5 lidi, jsou tam molitany. Uvidime, jestli by nas bylo vic.
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    nebo pockat, zkusim u my novy domaci projet garage, tam se dost mozna najdou i nejaky spravne cyberpunkovy :)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KRISHNA: dorazim v kolik reknes sefe :)
    jen teda brejle vubec nevedu, nejak proste nejsem brejlovej tip, tak kdybys mel nejaky extra..
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    PANIKA: psychodálka, z hlaváku tě klidně odvezu, když dorazíš nějak rozumě (kolem oběda, nebo před). Vem si ještě brejle, ideálně čirý (flexa je potvora)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KRISHNA: nerad bych to zakrikl, ale kdyz buh da, tak vam vsem prijdu zvednout sebevedomi konfrontaci s moj manualni zrucnosti

sebou monterky a rukavice, nebo se mam vybavit jeste necim extra?

mam to tedka vlakem 43km :)))
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    V neděli pokračování workshopu na magirusu, budem zas brousit, čistit a malovat.
    DASH
    DASH --- ---
    Vcera to bylo na hale fakt mily, rada jsem vas videla. A Bukacek se Skaffem paradni set, diky;)
    MASOO
    MASOO --- ---
    TATONKA: taky bych mela zacit na tom aute neco delat:-))))
    mam prvni predsevzeti po letech, ha!
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    Omlouvám se za tapetu, ale myslím, že to sem patří:

Magirus hardwork party vol. 1.

VETE
    VETE --- ---
    BIGG23: Myslim si, že u tohohle PFka by nejvíc sedělo - Be wired ;))
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    QWWERTY: já se neomlouvam, ale ospravedlnuju ;D
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    BIGG23: me se omlouvat nemusis, ja sam mluvim anglicky jak opice ...ale jak k tomu prijdou prave ti delfini! ;D
    BIGG23: pouuziva, ale proto, ze americani sami neznaji vlastni gramatiku - viz ten link z obrazku
    10 Words You Need to Stop Misspelling - The Oatmeal
    http://theoatmeal.com/comics/misspelling
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    Neni to gramaticky správně, ale používá se to....
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    BIGG23: google translator funguje tak, ze paruje pouzivany fraze.. neparuje spravny fraze. tak proto (a rozhodne nepouzivej gt jako spellchecker..)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    Měl jsem za to, že divný je wierd a koukal jsem teď na google translator (jasně je to google translator) a tam vylezlo divný, což byl účel. Ale chápu, že se pro tohle vyjádření používá weird. https://nz.answers.yahoo.com/question/index?qid=20090203051456AAktfUF
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    QWWERTY: Tak sorry pánové .... chybička se vloudila .... příště už nic dělat nebudu ... je mi pak líto zvířat ....
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    co znamená "be wierd" ?
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam