• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Fer sledoval a hajil sem tvou interpretaci, maslo na hlavu
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    Tak mi to nedalo a musela jsem najít to, co vlastně na začátku psal, a tak jsem zjistila, že se taky pletu, a že asi každej čte to, co chce číst a vidí to, co chce vidět.
    Kdo se v tom chce hrabat, ať si přečte tohle: [ TATONKA @ U Kouzelnýho Kokotoče ]
    Čímž beru zpět, že je debil, protože jsem debil já a Drax taky trochu, prtože neumíme číst a já navíc neumím interpretovat. (a to teď karle neber osobně, ale přečti si šestou větu od začátku).

...a kdo to nechce číst, tak se tam píše "ale na barvy a za práci bych určitě něco potřeboval".

A to "za práci" jsme nějak vypustili. Omlouvám se, snad mi to bůch odpustí.

A ten zbytek lidí, už asi pochopil, že plachty od něj mít nebudem, i když se nám líbí, jak maluje, ale už se nám moc nelíbí, že to není srdcař a tak si je radši zbastlíme sami, protože nejsme žádný běčka. Přeci :) (toto není ironie).

Ámen.

PANIKA
    PANIKA --- ---
    DRASTICS: mas pravdu ze mi obcas preskoci radek, tak mi to prosim vysvetli v cem je vychcanej debil kdyz tu cenu rekne na zadost dopredu?

nereknu kdybychom objednali plachtu za barvy a on pak najednou chtel praci, ale takhle..

fakt jsem se mohl zmylit a stava se mi to casteji nez bych chtel, tak me kdyztak prosim nekdo opravte.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Umis cist, nebo ho tim ucelovym argumentem branis?

Nekdo kdo ti rekne : bude pro me cest nakreslit plachtu pro xyz sounsystem za barvu to beru jako pevnou nabidku. Nacez fnuky fnuk ja se tim zacal zivit vysol mi penizek, jinak umru hladickem. Podvrataky primo nesnasim.... Koncim
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    nerikam kupme plachtu, ale za debila tu ted fakt neni acidstory
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    doufam ze budes celej zivot dobrovolnic u lekaru bez hranic a prachy co by ti nahodou dali das na charitu, obzivu zajistis z prany...

respekt pro kluka co se chce zivit tim co ho bavi
    respekt ze dokaze odhadnout casovou narocnost a cenu, je to tezka vec
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    vychcanej debil za kilo na hodinu a barvy?

jako vazne?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Este uplne jinak, at si tak jiny fungujou, my mu tu cest neprokazem
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    TATONKA: presne toho jsem si byl vedom, cili bych este rozvinul myslenku, ze je vychcanej debil ;)

Premo to je jak ty kupci co se s tebou dohodli na koupi pozemku, pak se spojili s majitelem a vyjebali s tebou. Na jednu stranu prokazali velkej talent, ale nadruhou coze sis to o nich myslel?

Zivi se s tim jen proto, ze mu zase jdou lidi na ruku, misto aby ho poslali doprdele. Z myho pohledu je jeho talent promarnen, neb zase povysil z diy zabavy do konzumni slapky, RIP, skoda talentovany duse

TATONKA
    TATONKA --- ---
    BPB: BPB: Za mě je to debil proto, že v první chvíli, kdy jsem se ho ptala, jestli by neudělal plachty pro kk, tak řekl, že s radostí a že to udělá jen za náklady. A pak todle, no... Jinak, ale souhlasím s tebou Přémo viz - jak jsem psala níž: [ TATONKA @ U Kouzelnýho Kokotoče ]
    BPB
    BPB --- ---
    DRASTICS:
    TATONKA: Ste nějaký hustý trochu koukám. Posílat někoho do prdele a nazývat ho debilem za to že si týpek řek 1OO,-/hod za svůj talent. Nechápu co byste chtěli? všechno nejlíp, aby nám snad lidi dělali zadarmo ne? Neni z "naší family" tak si řek vo nějakej peníz..to je toho... a už mlčim teda..ale číst tady nadávky na lidi mě fakt nebaví jako
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    BIGG23: tak když koukám na tu sestavu s Marešem a veronou, tak ty devatsky vnímám jinak...
    COYOT
    COYOT --- ---
    SKAFF: :D jako kdybych tam do někoho prudil tak ani nevrknu, ale vytáhli me z hajzlu kde sem si byl opláchnout hubu, žádný výtržnosti sem nepáchal .... proto ty kecy... ale následoval konar, takže na kolena a už me táhli jak střelenou svini :) takže tak .)
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    COYOT: Vodka > blby kecy > do drzky. To mi teda prijde jako zcela klasicky, predvidatelny prubeh takove situace.

Ale mozna jsem zaspal a za blby ozraly kecy se dneska dava neco jinyho nez po drzce? :]
    COYOT
    COYOT --- ---
    KAB: jak sem psal v události.. do Karlína se mi nechce ,, dostal jsem tam po držce kůli nakejm blbejm kecum po pár vodkách... samej fašoun u vstupu... to uřž bych snad na ně šel jako naposled na SNAP do Karlovek než tahle vykurvená Karlin Hall
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    DRASTICS: multiplikovala jsem proto, aby všichni viděli, jak jednání s ním dopadlo. veřejně a pro všechny od začátku až do konce. a konec nastal.
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    DRASTICS: Je to debil, ale plýtvat cennou energií na to někoho posílat doprdele a případně mu ještě vysvětlovat proč .. na to je moje energie příliš cenná :)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    KAB: how much?
    KAB
    KAB --- ---
    BIGG23: Koupíme hromadne? Decodekl by sel taky, takze jsme pro 3+1 zdarma ok ne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam