• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    BERTIAS: Kolotočář převlečený za Pata zbil diskžokeje, Mat ho odtahoval marně
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    KRISHNA: ive zas ustreluje pravacka? :)) das ist aber keine saubere rase!!!
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    jo to je to vaše indický povyraženíčko jo? vám trochu závidim a zároveň pozdravuju :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    VETE
    VETE --- ---
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    jediny co mi vyslo z fotek z patka

PANIKA
    PANIKA --- ---
    KRISHNA: ja dekuju, my kancelarsky krysy... :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    PANIKA: Nejlepsi jse!! Nad tou jinou zarovkou do prenosnyho svetla sem premejslel, ale ty ledkovy furt malo svitej a tak jako debilne a ty 100 w zarovky se daj sehnat za 7kc/ks, takze sem zatim nenasel lepsi substituci. jeste jednou dik
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Zitra prosim pomocniky serafinu na uklid v baru v 14, to otviraj
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    PANIKA: Muj pracovni patek se protahl do noci a pak jeste chvili rano, takze jsem dneska stravil tak 5 hod s kartacem pod autem a tak hodku jsem uklizel/zametal. Hrube jsem odrel kostru k zadnimu kolu(nekompletni) a bocni schudky(zbyvaji drobnosti),bordel uz tam neni tak hroznej. Diky lachtanovi za support - nainstruoval me zdrsnit a olamat velke kusy rzi,ze se to pak natre odrezovacem.
    Rekl bych,ze tam tech clovekohodin zbyva jeste hodne a to nejpohodlnejsi misto uz je skoro vybrany :).
    Protip:koupil bych silnou(~100w) ledkovku do rucniho svetla,pac tam praskaj rychlosti svetla..
    Ob vikend mozna zase pujdu na den.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    WASHO23: taxe koukej pochlapit a taky pro nas neco ulovit ;P
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    DRASTICS: twl upskirty jsem neznal !!! ;p
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    DRASTICS: budu v dilne od 10 do tri cca
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Suotam, zitra volam snad budes a vemes

A vim ze jsem predpotopni a mam vitat, kdyz ja ty internety objevuju postupne a nesleduju ty auditka co zerou cas ... Krom svlecenejch a upskirtu, to mi za to STOJI ;P

Hhhh

http://zpravy.idnes.cz/...y-mladik-a-snupal-hlinu-129-/krimi.aspx?c=A110419_092349_hradec-zpravy_klu
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    nepojedete dneska nebo zejtra nekdo z haly kolem branika? mam u vas od diktatu strobokouli a tocicise ruce.. tak byste mi to mohli hodit do dilny.
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Tak prej vám mám sem hodit nějakou variantu na Rave Against Valetnine... Drax dostal RARko se zbytkama, co si pak vyberete. Tuhlenc je jeden nástřel. Češť...

DOMIE
    DOMIE --- ---
    KUBAJZS: mam to v planu na nedeli... sobotu nedavam skrzeva patecni akci
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    aha.. tak tedy za týden. = )
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Az za tyden
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam