• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    MASOO: tvl jestli banditos prvni techno tak od ty doby te to musi furt srat co jsou ostatni za amatery :)))
    (rika velkej fanousek banditos, co se na ne nikdy nepodiva, pac do narvanyho klubu uz nikda nepude)
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    TATONKA: dobrá cigánka :)
    MASOO: btw dobrej topik - moje první (free)techno!!!
    to moje bude takovejch 11-12 let taky. jako 15-16ti letej sráč jsem se svejma věrnejma druhama z vysočan jel kamsi vlakem na kalbu někde u Lysý, pak jsme šli sice správnym směrem, ale furt jsme vlastně nevěděli kde to je, nakonec jel kolem týpek v krátký felicii a vzal nás těch zbejvajících rozhodujících asi 3km s sebou. oni byli v autě dva když nás míjeli a nás bylo šest. to bylo asi poprvé a naposled kdy bych jel krátkou feldou v osmi lidech :D zastavit nás benga tak se poserou.

no a jelikož jsem vyrůstal kus od harfy, kde se chvíli po tomhle zážitku začali dělat velkomrdy, zabloudil jsem tam vždycky po cestě z hospody když už nevybírali vstup.. jednu dobu to tam jelo snad každej víkend. neuvěřitelný
    MASOO
    MASOO --- ---
    TATONKA: :)
    moje prvni techno bylo o neco driv (uz to vypada, ze je to 12 let:O) a byli to Banditos v Abatonu
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    PEETIK: no stress
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    TATONKA: Až budu doma...to nevím kdy budu :D
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    PEETIK: Jestli to máš ve vektorech, i když bez barev, tak mi to prosím pošli jednou ve formátu A1. To nechám párkrát vyjet černobíle ve velkým. A nebo jestli se ti s tím chce srát, tak klidně i barevně, ale to necháávm na tobě.
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    BIGG23: super! (furt nám chybí jeden zesík ;)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    A klidně je i příště zaplatim, protože se blejská na lepší časy .... s největší pravděpodobností budu dělat v ergoaktiv sociálního pracovníka :))
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    KRISHNA: Tak samosebou že jo ... a dam ti 25, protože 23 už vychází z módy ....
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    TATONKA: Původně sem to dělal jen na A4, převektoroval a barvy dodal jen do A4, ale myslím že udělat na A3 by snad šlo. Já sem u toho málo přemejšlel s formátem :(
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    PEETIK: No jako sirka je jako u A3, ale vejska je mensi, pac to byl proste nestandardni format. Este bych klidne idelala i A2 aspon jeden, dva kousky, ale to by chtelo podklady ve vektorech, mas? Podklady co jsem dostala byly pro A4 a to se bojim, ze by se pri zvetseni na A2 moc rozmazalo.
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    TATONKA: Oksanka a big jsou kolotočí akcionáři, ty ho maj free a u Peetika neni o čem, když ho maloval :D
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    AD vsichni zajemci o plakato obrazek - schovam ho komukoliv, ale Dan by byl rad, kdyby se mu aspon castecne povracely naky naklady. Kdyztak tisknout dalsi neni problem.

Hosil by se nekdo, kdo by je rozhazel na naky proflakly mista typu Tortuga, Hradby na Vysaku, Bracha, Signal, Propaganda a ja nevim co este, naky napady? Urcite taky na halu a trafacku, ale to je jas. . V Husu uz taky jeden je.

TATONKA
    TATONKA --- ---
    DRASTICS: ajajaj :D sem myslela, zr mi to posles do posty.. to mi bylo sedumnact a byl to muj prvni kk mejdan ever. Borotin 2009, v patek nejlepsi party, v sobotu trosku horror acid v my hlave. Pod satkem jeste zbytky dredu.. tyvole v lete uz to bude sest let. Nostalgie jaxwin. To sem na techno jeste jezdila vlakem :))
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    A můžu taky jeden? :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    BIGG23: když to zaplatíš :)))
    OKSANKA
    OKSANKA --- ---
    TATONKA: ja bych si taky jeden vzala :)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    TATONKA: A vubec, když to máš za takovou skvělou cenu, co to tisknout častěji? Rád bych si udělal chodbu plnou obrazů :)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    TATONKA: Jeden mi schovej :) Díky!
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    PEETIK: A3 a vypada to skvele
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    TATONKA: A4?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam