• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    OTZ
    OTZ --- ---
    PARILOSSS: o tom emailu mi nemluv, to bylo snad poprvy a naposled, co jsem zobnul acida na halomrdu. tlacenka hrozna everywhere, musel jsem to nasledne prezobnout kolacem :D
    PARILOSSS
    PARILOSSS --- ---
    Tsi ve to ja mel prvni mejdan v roce 2000 : PRAGTEKK na Spilce : NSK/METRO/MOZAIKA/FATAL NOISE/GARDENZITY + pulka Emaila a batoh na zadech he :D Jsem byl jak Alenka v řiši divů .)
    BPB
    BPB --- ---
    BPB: a todle se hrálo ráno, když sem konečně přes ty haluze viděl na cestu domu
    Wubble U - Petal (English Rose)
    https://www.youtube.com/watch?v=1qAuMwxoAS4
    BPB
    BPB --- ---
    COYOT: Huť mi fotřík zatrh tenkrát.prej jestli tam pojedu tak už se nemam vracet, tak sem to dal jenom pres den, jinak teda NSK-1997-v Prokopáku + půlka Windowsů :)
    COYOT
    COYOT --- ---
    Stará Huť 97 :)
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    U mě Čarodky 2007 u Tábora, Pentatonica a spol. A jel sem tam proto že klucí ze soudproof (IAček a davvid) sháněli odvoz a jeli tam na odpolko hrát reggae.. = D
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    WASHO23: S Harfou to mám stejný, z Hloubětína taky skoro každej víkend sem tam zabrousil, když to jelo cca. 2004 - 2006.
    NICKITA
    NICKITA --- ---
    TAJSO: A ja si zas pamatuju jednu akci na zacatku roku 03... moje prvni akce spojena s elektronickou muzikou a vytahls me tam ty :) To o vas jeste v tu dobu skoro nikdo nevedel :D
    SIMSALABIM
    SIMSALABIM --- ---
    ...CA na streetparty na tesnove... 97... sakra to uz ani neni pravda...
    TAJSO
    TAJSO --- ---
    OTZ: jj 98 v reporyjich, v ty dnes uz rozpadly tovarne vedle lomu na CA :)
    OTZ
    OTZ --- ---
    to mě, když bylo (ještě v minulým století :D) 18, jsem se tuhle vydal s kamošema do černošic na nsk+lego..bylo to zrovna na čarodky (1999). si přijdu už trochu jak dinosaurus :))
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    TATONKA: dobrá cigánka :)
    MASOO: btw dobrej topik - moje první (free)techno!!!
    to moje bude takovejch 11-12 let taky. jako 15-16ti letej sráč jsem se svejma věrnejma druhama z vysočan jel kamsi vlakem na kalbu někde u Lysý, pak jsme šli sice správnym směrem, ale furt jsme vlastně nevěděli kde to je, nakonec jel kolem týpek v krátký felicii a vzal nás těch zbejvajících rozhodujících asi 3km s sebou. oni byli v autě dva když nás míjeli a nás bylo šest. to bylo asi poprvé a naposled kdy bych jel krátkou feldou v osmi lidech :D zastavit nás benga tak se poserou.

no a jelikož jsem vyrůstal kus od harfy, kde se chvíli po tomhle zážitku začali dělat velkomrdy, zabloudil jsem tam vždycky po cestě z hospody když už nevybírali vstup.. jednu dobu to tam jelo snad každej víkend. neuvěřitelný
    MASOO
    MASOO --- ---
    TATONKA: :)
    moje prvni techno bylo o neco driv (uz to vypada, ze je to 12 let:O) a byli to Banditos v Abatonu
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    PEETIK: no stress
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    TATONKA: Až budu doma...to nevím kdy budu :D
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    PEETIK: Jestli to máš ve vektorech, i když bez barev, tak mi to prosím pošli jednou ve formátu A1. To nechám párkrát vyjet černobíle ve velkým. A nebo jestli se ti s tím chce srát, tak klidně i barevně, ale to necháávm na tobě.
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    BIGG23: super! (furt nám chybí jeden zesík ;)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    A klidně je i příště zaplatim, protože se blejská na lepší časy .... s největší pravděpodobností budu dělat v ergoaktiv sociálního pracovníka :))
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    KRISHNA: Tak samosebou že jo ... a dam ti 25, protože 23 už vychází z módy ....
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    TATONKA: Původně sem to dělal jen na A4, převektoroval a barvy dodal jen do A4, ale myslím že udělat na A3 by snad šlo. Já sem u toho málo přemejšlel s formátem :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam