asi nějak takhle:
Streda 6.12.2000
No cus tak už pozejtrí je ta big axe na Spilce, bude tam hrát Crystal Distortion (GB) ze SPIRAL TRIBE, potom NSK, METRO, FATAL NOISE, MOZAIKA a GARDENZITTY, BASS BEAST, FREESTYLE FOUNDATION. Tak to bude asi
KOTEL!!! Ale za vstub chtej ty zmrdi asi 150.-, tomu se riká free tekno.
...
Nedele 10.12.2k
No tak ta axe byla vostrá, akurát tam bylo strašne moc lidí a vedro jak v saune. Mel sem nejdrív pulku emajla, to sem trošku nestíhal a málem se mi to rozjelo špatne, ale pak sem šel kotlit a zlepšilo se to. Vanouse a spol. sem tam moc nevidel, potil sem se jak prase a myslel sem že scípnu. Chtel sem si koupit pifko ale tam se to tlacilo jak v prasecinci, fakt hrozný. Víc lidí se tlacilo na chodbe než bylo v kotli, jak v koncentráku. Musel sem se jít uklidnit na hajzl a docela se to srovnalo. Skoro celou noc sem kalil u NSKácek až vzadu protože u beden bylo asi tak 0% kyslíku a nemoh sem tam dejchat, zlatý openairy. Ten anglican hrál vedle u metrácu ale tam sem byl jenom chvilku protože mi to neprišlo moc dobrý (neni divu když mu asi 20 lidí koukalo pres rameno), hrál z livesetu a pomalu, myslel sem že to bude vecí kotel. Paxem sned kousek supermana a už to jelo, šel sem si pro pivo a kupoval sem jich deset a málem me tam utlacili. Pak sem se šel zase k metru a tam byli Kosta s Evkou a next kolecko a šel sem si koupit vodu a prej pul litru za pade fakt zmrdi zasraný a pak sem šel na chvíli k NSK a pak k metru a jen tak sem si tam poskakoval už tam bylo mín lidí a fpoho a najednou to vypli a vedle ešte hráli tak že si tam pudu pro bundu mel sem jí v bedne a ty curáci se to tam snažili organizovat kdyby se na to vysrali bylo by to lepší. No pak nás tam teda pustili, vzal sem si bundu a rychle ven, nechtel sem se úcastnit toho vyhazování. Cestou sem potkal Langoše a prejže Vašek už to zabalil a jestli chci nekam svízt tak me hodil na ípák a jel sem domu. Vaška sem fakt nepochopil v noci sem ho moc nevidel a pak šel pryc a prejže se vrátí a pak už se nevrátil a nic jakože de domu mi nerek.