• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    DASH: nevim, těch pár lidí co tam bydlelo, se kterejma sem se bavil, byli rádi za tenhle mejdan, ikdyž na techno normálně nechoděj...a ta buchta co to napsala tam prej stejně nikdy nebydlela, akorát si dělala z trafačky zastávku pro svojí cestovku. takže bych si z ní hlavu nedělal a pokračoval v smysluplnější debatě http://www.worldstarhiphop.com/videos/video.php?v=wshhyzENTEuvlURhruZd
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    DASH: aha :))
    DASH
    DASH --- ---
    TATONKA: A mne jeste psala ze prej lidi co tam bydleli tam den predtim uklidili a zametli...a pak tam prisla zver jako ja:)))) a ze se to mezi trafackarema resi, ten bordel :)))

TATONKA
    TATONKA --- ---
    OTZ: vojta, co tam bydlel, vypadal smutne, ale spis z toho, ze se musi stehovat,nez z toho ze tam je bordel. Bych ji na to napsala..
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    SHAMAN23: je v nadobe, ze ktery couha konska maska, bud na hale nebo v koilovo dodavce.
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    sem nějak během balení provařil černou mikinu co má na zádech červenej kolotočí xicht, nenašel ste jí někdo?
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Jinak kolotoč z trafačky dostanem za odvoz, když odvezeme pár pytlů bordelu. Shánim 1-2 siláky, co by mi to večer pomohli naložit.
    TAJSO
    TAJSO --- ---
    NICKITA: To bylo Uzi? ;)
    DZENDA23
    DZENDA23 --- ---
    kucí co děláte 30.dubna 1-2.května? nehodíte snama czarotech ?
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    KRISHNA: dost slušný, ještě zapoměla napsat že ty kokoti posrali flek, sem od kámíka slyšel že už tam nikdy nic nebude!
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    KRISHNA: Party hard.... to je můj člověk... já jako fire performer se klaním mistrovy ohně :)
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Jinak to byla perfektní party.... asi tak 5x sem se tam vrátil :D

Zbytek na fakbůku...
    https://www.facebook.com/...a/set/?set=a.10205470483348910.1073741916.1455593802&type=1&l=0060daaa2a
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    ještě imortalachtan

WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    DRASTICS: Nezapomenu na moji hlasku po mym mensim navratu na techno, resp. jak se nahodou nejak setkal psajtrenc a techno nekde na nejaky akci, tusim na zveri pred par lety.

"Tyvole, vy technaři to tady máte taky hezký a čistý, tu stejdž. Já myslel, že vy na tom technu po sobě serete..." :))
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    takže citát "správný techno se má hrát jako kdyby nebylo žádný zejra" jste evidentně naplnili :)
    OTZ: spíš se přiznejte kdo jste jí měl, ale zapomněl hodit něco do pití :)
    kurva hoši já se těšim do čech na nějakou kalbu - holt musim počkat do čarodejnic no.. ale už mám letenku :)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    "...neuveritelnej humus. Lidi v hovnech oplizujici se v blate mezi hovnama od psu. Fuj fu fuj"

prosim na pristi letak, dekuju
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Lidi v hovnech oplizujici se v blate mezi hovnama od psu - todle muset potesit Wildu, ten se na to oplizovaní v hovnech vzdycky tesil :D
    OTZ
    OTZ --- ---
    no ale dal co tam ta picka rozjizdi?:

Kitty Laura Co je na tom mileho? Pro lidi co tam bydleli dost smutnej pohled...Kamoska jsem ja a byl to neuveritelnej humus. Lidi v hovnech oplizujici se v blate mezi hovnama od psu. Fuj fu fuj

se priznejte, co jste ji kdo hodil do piti, ze videla takovy zverstva? :D
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    "debilní kolotoč" :D
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    CHEESS: Myslíš fatalnoise - layka 17.7.04?

PEETIK: Elektrika byla dost debilní no, už to ani nebylo takový to srandovní jednou-za-čas-vypadnutí, ale otravný blackouty, co kazily hraní. V pátek to padalo, protože byt, z kterýho sme byli napojený měl jen 25A jistič, což jsem fakt nečekal, vzhledem k tomu, že vevnitř bylo asi 5x16A, bohužel, to sem zjistil až když to poprvý vypadlo. V sobotu to vypadlo na dýl, když jsem spal, tam se stalo to, že jeden z kontaktů na tom hlavnim jističi byl opálenej a bylo potřeba ho dotáhnout. Naštěstí to kluci šikovný natáhli z jinýho bytu.

OTZ: No to byl právě takovej velkej omyl, solárko se sítotiskem a DJ byly na uplně jinym kabelu, kterej nevypadával. To jsem si dokonce vyslech, že jsem dement a ať to solárium okamžitě vypnu. Někdo byl dokonce tak akční, že ho skutečně vytáhnul ze zásuvky, bohužel pak byl ale zase někdo jinej jinak akční, a zapojil ho do prodlužky, co vedla od zvuku (ten slabej jistič), takže občas to je i trochu na škodu, že kalba žije vlastnim životem :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam