• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    BPB: to mám k svátku jo? :)
    BPB
    BPB --- ---
    next party: HCHKRDTN, 6.3. , Praha, more info soon
    BARTMIX23
    BARTMIX23 --- ---
    LU_UCA: ty joooo náš Sound.....tam bylo dobře :)))
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    ANICKAJEDNICKA: Jj, ještě sem mladej. A proutek se musí ohýbat, dokud to jde :DDDD
    ANICKAJEDNICKA
    ANICKAJEDNICKA --- ---
    PEETIK: vsak to je v pohode, tak se to ma, hodne kalit a pekne ten zivot uzivat:)
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    ANICKAJEDNICKA: budou, za víkend sem nadělal přes 800 fotek, pátek (kolotoče, anály), sobota - duby v Brně... takže až se dostanu to všechno roztřídit, něco nahodím, ale tentokrát žádná sláva, nějak sem hodně kalil :D
    ANICKAJEDNICKA
    ANICKAJEDNICKA --- ---
    PEETIK: nekecej, toz tak to rada ctu:) ja sem v sest rano prozrela a rikam, tak zvladnu jeste zajit na kolotocarsky anebo ne-e?:) anzto ja nevedela kde teda jsou, ponevadz mi dost lidi tvrdilo, ze pry "kousek" :)) ale na to uz jsem opravdu vazne mela bolavy nozicky, takze jsem se odpotacela domu:) zpetne me to stve, protoze doma v 8 rano si rikam, "aha..a co jako ted budu delat" :)) nic, priste si vyrazim rovnou na kolotoce.
    davejte fotky, ne?:)
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    KOCOURMIKES: mříže sem si prvně nevšiml, jen dvou dřvotřískových desek, které se podlomili nejdřív pod Rosťou :-D (nějakej vykalenec, fur jak miluje tu svojí :D ) a pak sem tam nějak postávala trochu sem couvnul a už sem tam byl.. a lidi mě tahali ven... pak tam tu mříž někdo dal... a aby toho nebylo málo, tak někdo z čisté hovadské zvědavosti tu mříž nadzvedl, že se chce podívat a už tam taky zahučel :DD
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    PEETIK: na kanalu byla mriz, nekdo ji asi musel oddelat
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    ANICKAJEDNICKA: Taktéž sem si to užil, nepočítám tedy ten nezajištěný kanál u ohniště, kam pár lidí včetně mě zahučelo, já to odnesl jen potlučenou nohou... ale už si začínám zvykat že si z Cibulky vždy odnáším nějaký zranění... Hráli suprově, sposta známých a kolem půl šestky sme se přesunuli na Analy.
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    DRASTICS: to by byly určitě jenom velký voči, malej hlad :P :D
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    priste privezu kureci stanek
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    LAN23: uka sebe feťatko :)
    LAN23
    LAN23 --- ---
    DRASTICS: nas lolísek :D
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    DRASTICS: to je snad nejakej fejk, kde jsou hromady kabelu, kelimku, psu a mastaku valici se po zemi? :))

DRASTICS: tomuhle bych uz veril
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Mastov 2006 posledni vzdech po czekteku

DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    hh 2007

LU_UCA
    LU_UCA --- ---
    Opožděně, ale přece.. nevim jestli je to ta úplně první.. ale místo i systém jsou stejné 2007 Spofa, Bohuslavice nad Metují
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    ANICKAJEDNICKA: ja si rave fakt uzil, chudaci lidi od kk, ze si dali tolik prace s vysocanama, ale ja cibulku miluju, takze me to nejak nezasahlo
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    RECA: jsi asi uz treti inteligent, kterej si mysli jaxme strasne pod dozorem, zatah mel vcelku jednoduchy vysvetleni v sekurytacich vedlejsich prostor, ktery znali cislo 158 zpameti a prej nechteli nabytek u bezdecek v kutlochu.

ANICKAJEDNICKA
    ANICKAJEDNICKA --- ---
    no a jak rejv? u analu v pohode:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam