• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    SUOTAM
    SUOTAM --- ---
    voni taky pred bednama vsichni porad rikali,ze to moc nebasuje:)
    BADBOY23
    BADBOY23 --- ---
    KRISHNA: tvl do subbassu pouštět 90-180hz je celkem úlet to je jak kdyby si hrál na mixu měl pořád stažený bassy a divil se že to nebasuje:D
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    SHAMAN23: snad jo no, ještě nevíme, kam jedem, ale už se nakládá. Ale tam to bude stejně mezi hromadou dalších beden, tak to asi tolik nevynikne.
    SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    KRISHNA: myslíš dneska večer? :-)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    uaa, včerejší speaker breafing na hale. Tak jsem zjistil, že minimálně od mejdanu u vody (léto 2013) jsme do našich subbasů pouštěli basovej signál 90-180Hz namísto 40-90Hz, teď jsem to vyzkoušel a je to o poznání lepší. Lahvoň navíc vytunil preset, srovnal hlasitosti kanálů podle deiksacovo měření, takže všechny zesiky teď můžou bejt teoreticky na max + tam naházel ten zbytek nastavení z deiksacovo měření. Už se těšim, až to uslyšim někde venku.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    a kdyz jsem jednou u mnamkovy muziky tak este jednu

Phuture 303 - Acid Soul (acid soul mix)
    https://www.youtube.com/watch?v=UazXAFXG52g
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    yummy :))

K-Hand - Rodeo (Bass Acid Mix)
    https://www.youtube.com/watch?v=m40dkh9uA-Y
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    DRASTICS: sný
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    HEINZZ: vse co bude met byt na miste (pokud bude misto) jede ve stredu, pokud neco tak shaman a Luuca shanli ctvrtek nejaky jezdenivo . . . . kdyztak se spojime
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    Hej kolotočský mám místo v autě ve čtvrtek brzký odpoledne, tak kdyžtak dejte věd+t... klidně vezmu i cajky a ne lidi, nechci jet prázdnej...
    MASOO
    MASOO --- ---
    MAKULKA
    MAKULKA --- ---
    DRASTICS: to jsem ja s Danem ;)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    PANIKA: Ja kalby uz taky vynechal, proste me to naprosto prestalo bavit. Ale na lidi jsem nezapomnel, ba naopak, se spoustou lidi z techna / psajtrencu spolupracuju a zatim to (tuk tuk) skvele klape a naplnuje me to - pokecame si strizlivi, o smysluplnych vecech a nezustavame jen u kecu, ale dostaneme se i k činům.

Vpodstate vsichni externi spolupracovnici jsou lidi co jsem potkal na kalbach a temer vsichni jsou asi 5x schopnejsi, nez debilci v tesilovym obleku s Bc. patitulem z VŠE, s kterejma se ted nejak roztrh pytel a snazej se vsude nasrat, ackoli nic neumej...
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    tyvole, v tom videu, jak tam nekdo dela v tech pilinach skartovanejch andelíčky :D wow :)
    MASOO
    MASOO --- ---
    KUBAJZS: ano, stale i v koupelne a kuchyni;)
    KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    KRISHNA: twye, skartovany papirky vsude..
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    N_I: no nás přišli zkontrolovat v sobotu ráno, kvuli nějakejm brigádníkům, co měli uklízet les, či co..
    N_I
    N_I --- ---
    no prave....me tam na freezteku jeste nekdo nalil pivo do desek..takze sem mel v baglu smes cervene smradlave hmoty...tfuj...ale misto genialni...na nas tam ani dozor neprijel...v klidu jsme odehrali a zmizeli..good luck
    a vsechny kabely a zvuk doted cervenej..nevim proc to tam je..mozna proto aby tam nikdo nelez..a my rovnou party...doporucuju..my tam vzali hodne starych kobercu...
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    N_I: tywe, červená všude..
    COYOT
    COYOT --- ---
    PANIKA: měl jsem to podobně a sem snad na dobrý cestě z5 jen je to prostě běh na dlouho trat.. člověk se vyvíjí.. mění priority.... tak to prostě chodí :) tak držím palce a at se Ti daří kamaráde !!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam