• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    SMOKINGVENCA
    SMOKINGVENCA --- ---
    DRASTICS: ňákej strážník probléme?
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    SALAMAN: no tywole!! že já se ho zastával - hajzla bez výrobního čísla :D
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    DRASTICS: Jo von neměl občanku, tak to už chápu, proč mu tak zkroutili ty ruce :D
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    SALAMAN: Byl to anonymous bez občanky :) Jako respekt jemu, v ty masce tomu dodal korunu a taky sem si rikal, esli se prave diky nemu nenazral vlk a koza pak zustala celej vikend cela.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    WASHO23: Sice nevim kdo to byl a co udělal, ale za nějakou dobu ho pustili a vrátil se pařit dál.
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    no a koho to tam vlastně odvedli? kdo byl ten jedinej chudák? (nebo aspoň teda myslim že to byl jedinej, skončil se želízkama a táhli ho někam dopyče, co si pamatuju tak jsem to přestal řešit když už je skoro chtěli dát i mě, páč jsem nevěděl moc o co šlo..)
    TIP
    TIP --- ---
    DRASTICS: ajeeeje zeby nas navstivil pan "zapomneljsemsidomasluzebnicislo"?:)
    DOMIE
    DOMIE --- ---
    DRASTICS: no do prkenny podlahy ://
    BPB
    BPB --- ---
    RUDLA: záznam z víkendu ne ?
    DASH
    DASH --- ---
    DRASTICS: hehe, dobra momentka:))
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    DRASTICS: a to semti chtel dneska volat jestli by jsi si udelal vejlet kousek k pisku, podivat se na jeden statek..)) ses frajer))
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    :)))

DRASTICS: zadreli me az v Praze, kdyz jsem se jel uklidit ke kamosoj na film
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    MASOO: komunal waste, lettek
    MASOO
    MASOO --- ---
    KRISHNA: a peace is dead:)
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    TATONKA: to nebyla ironie...
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    MASOO: kaztrol, stb
    MASOO
    MASOO --- ---
    VZOHA: kk, kometa, treti ruka, unknown particle, fkragment Q59, R2D2 s komplikacemi;)....na koho jsem zapomnela?

a diky vsem, budete mi kurva chybet
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    DRASTICS: no teda sorry, ale kontrola tady fakt šla čekat... tak snad to dopadne co nejlíp pro tebe

jinak dík moc za mejdan všem, speciálně těm co byli aktivní při stavění, opíjení mě, kuchyň musim taky vyzdvihnout! až jsem skoro zamáčkl slzu když jsem musel odjet..

těšim se moc až se zase uvidíme a snad to příště bude bez takovejch hrotů na začátku. holt jsem si slíbil že do konce roku budu pryč, tak to musim dodržet.
    čau z Oxfordu :)
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    DRASTICS: syvee.. = (
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam