• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    DOMIE
    DOMIE --- ---
    a me ted konecne doslo, co budu mit u nasich za doporucenej dopis do vlastnich rukou, aaaha :))) odpor asi podam, budu te kontaktovat majdi!! :)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    S podavanim odporu mam take nejake zkusenosti, kvuli 300 Kč to dal resit nebudou, kor pokud (individualni) odpor poda kazdy - 20 lidi á 300 Kčs, to se esenbákům / ouřadům fakt nevyplati. Takze ted, mili technari, ukazte respect, love, peace & unity v praxi :)
    DADOSHEKK
    DADOSHEKK --- ---
    KRISHNA: tve sem nedockavej neasi :)
    ELIZZ
    ELIZZ --- ---
    WILDENBURY_SQ: jj souhlas, mam uz i potvrzeno od zname pravnicky, ze se mam urcite odvolat... Nikde nebylo oznaceno, ze je to soukromy pozemek, navic nejsem org, ten nese odpovednost, ja podstoupila radny silnicni kontrole a nebyla jsem upozornena, ze me budou za to stihat, pokud to zamitnou pokuta bude ta sama..kze neni co ztratit..
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    ELIZZ: Ja jsem obecně známej taky spíš jako nehrotič a když jde něco zapláznout barevnejma papírkama, dělám to tak...

Ale tohle mi přijde fakt jako nesmysl, prostě zkoušej posílat lidem pokuty za to, že sou na louce. A čekaj, kolik blbců jim ty prachy pošle. Kdy začnem dostávat pokuty za to, že k nám jde návštěva, neoprávněně užívá cizí majetek - chodbu a chce jít k nám do bytu? Nechci zacházet do (právních a legislativních) detailů, princip je myslim trochu podobnej.
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DADOSHEKK: V Praze, si počkej :)
    ELIZZ
    ELIZZ --- ---
    NEENA: ja to kuli tem trem stovkam nechtela hrotit, ale asi mas recht, jdu do toho a odvolam se
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    NEENA: sepiš to na ofiko papír a pošlem jim to hromadně, hm?
    DADOSHEKK
    DADOSHEKK --- ---
    KRISHNA: a de to bude ? :D
    ELIZZ
    ELIZZ --- ---
    DADOSHEKK: jj mejdan byl okej ;)
    DADOSHEKK
    DADOSHEKK --- ---
    ELIZZ: tak za 6ku dobrej mejdan ne ? :)
    ELIZZ
    ELIZZ --- ---
    DADOSHEKK: odhadem tak dvacet? nechteli op po vsech co tam byli..
    DADOSHEKK
    DADOSHEKK --- ---
    ELIZZ: kolic lidi to je ? kazdej po 3 kila ve finalu to zas tak malo nebude ...
    SNOWWHITE
    SNOWWHITE --- ---
    Před měsícem to úplně nevyšlo...Tonička se mi tu snažila pomoct, tak já to zkusím znovu.

Hledají se dva silní kluci 19.6. na brigádu na pražské Náplavce, plat 100/h čistýho, čas se ještě upřesní, ale odhadem cca 4-5 hodin přes den (mezi 10:00 - až cca 15:00), vytrvalejší a zdatnější mohou zůstat (práce stopro bude). Všeobecná výpomoc, stavba areálu, zvedání konstrukcí, doplňování vody do mycích stání, výměna pytlů v odpadkových koších, pomoc s příjezdy u parkingu, hlídání stánků, atd. Součástí odměny je zajištěný catering pro nás pracující a to prosím slané koláče, pizzy a luxusní burgery od Podolky (masové i vege) a ještě vyjednávám s Bánhmi makers.
    Úvod | banhmimakers.cz
    http://www.banhmimakers.cz/
    Polední menu Praha 4, jídelní a nápojový lístek | Restaurace Podolka
    http://podoli.restauracepodolka.cz/nabidka/

Bude to makačka, ale bude to fajn;). Peníze hned po skončení práce na místě na ruku. Jedná se btw o tuhle akci: http://www.pivonanaplavce.cz/

více infa v poště.
    THOR_CALYSTERN
    THOR_CALYSTERN --- ---
    KRISHNA: to jsou docela "krutí" :+) Já jsem jednou dostal zpětně pokutu 200,-Kč za to, že jsem byl jediná osoba na ilegal party svolná být jako kontakt místních čertů kvůli případnému hluku...
    Moc to nevyšlo, všechny hovory jsem zaspal :+) Až ráno si přečetl výhružnou sms a nic, až po půl roce mi přišlo pokárání...

"v neoploceném, volně přístupném terénu..." – buď to tedy má být oplocené, na cestách závory, nebo alespoň opatřené místy cedulema, takhle by člověk nemohl jít do lesa ani na houby, aby se nedopustil neoprávněného užívání cizího majetku :+) Je to docela úsměvné i tak...
    ELIZZ
    ELIZZ --- ---
    KRISHNA: jojo uz to dostali vsichni, kteri byli legitimovani nebo ti, co si sli dejchnout, aby mohli odjet..
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    WILDENBURY_SQ: no stejnej liebesbrief obdrzela pulka osadky :))
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    KRISHNA: This is fucking real... Or just trolling?
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    lol

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam