• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: sem myslel, ze sme se domluvili, ze ho vyhodime
    DOMIE
    DOMIE --- ---
    DRASTICS:pravil klasik :DD ja vo to zakopavat, kdyz si jdu pro neco do skrine, tak vrazdim :DD
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: zatim mi ho nech
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Nechcete nekdo solarko, co sme meli na trafacce? Jinak poleti..
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    kdo me vezme autem na piknik? prispevek na naftu
    BPB
    BPB --- ---
    HCHKRDTN stage on SPACE PIKNIK !! 31/7/2015 - ??

KUBAJZS
    KUBAJZS --- ---
    Cau schanim ridice bez auta , nechcete se ve stredu project do usti pro nakladak a odridit osobak tam a zpet. Odjezd cca v jednu ..
    Odmena jista .)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Crest 10001 dneska po letech nefunkčnosti prodanej za 3.000,- snad novýmu majiteli poslouží. Zároveň kupujem další kopii FP10000Q, takže konečně budem mít zesíky na skoro všechny naše bedny :))
    TIP
    TIP --- ---
    boží párty, dík!
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    Letna ted, Bukacek, Ondrasm a ja.

http://goo.gl/maps/xRbdf

SCREAM
    SCREAM --- ---
    Tak rudlo nic proti tobe asi ses starej spiritak co delal a zakladal vsechny mozny soundy a czteky ale my (LTK) sme ten prostor objevily pred 8 lety a meli ho jako eso v rukavu kdyby to nekdy okolo vyhorelo.. coz se zrovna stalo nic s jarovem to nemelo spolecneho ani sme nevedeli dokud nam to pak benga nerekli ze tam neco je.. a to ze sme tam prijeli a byla tam zavora ktera sama upadla a my prosekaly cestu dovnitr a zavolali par znamejm je zase druha vec... ty policajti s nama nakonec byly v pohode netustal tam ani kelimek a v utery rano tam s nama byly u ohne a povidaly ze vse bylo v klidu ze vi problemu bylo na jarove tak ted si nejsem kdo kurvi scenu jestli my nebo kk ja myslim ze uz je to u nas zkurveny dost a temahle velkejma recma stejne nic nevyresis... tak radsi vyrezavrj kdy libku a plod dalsi jestery at nam ukazou v budoucnu jak to tata delal a myslel.. peace
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Uf uf odplavenina breci ale nekdo z fotru zakladatelu este drzi zaseklej drapek, horko tezko, muzu potvrdit :)))
    DOMIE
    DOMIE --- ---
    TATONKA: jj, jasne rikali tetin :)) matlaci to jsou.... a po nas se pak vozi cela ta slavna technokultůůra :DD
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    PSYBER: Já ti nevím teda, ale Tetín a Jarov nejsou úplně podobný slova.
    DOMIE
    DOMIE --- ---
    HARVIE: tohle se delo u zajecova - vojenskej areal - celou dobu to tam s nama komunikovala vojenska .. a v tetine uz zase obyc svestky....
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    LU_UCA: já měl vždycky za to, že vojenská policie nemá žádný pravomoce co se týká civilistů. tím spíš je mi divný, že zasahujou na party... nebo to bylo ve vojenskym arealu?
    PSYBER
    PSYBER --- ---
    LU_UCA: Toz to asi mysleli, at jedete do lomu na Jarov bych rekl ;)
    SIMSALABIM
    SIMSALABIM --- ---
    QWWERTY: zas a znovu a stale dokola si sypu popel na hlavu ze sem si ho nenatocil...nechal sem si to i dvakrat zopakovat, jestli slysim dobre, halt priste no... ;(
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    DOMIE: LU_UCA:
    to jste zpátky u toho toho, že každá komunikace s bengama má být natočená - mít záznam toho od vojenský, jak vám tohle říká, by bylo k nezaplacení :)
    DOMIE
    DOMIE --- ---
    BERTIAS: you're right man :) mistni policii se to moc nezdalo, kdyz jsem jim to tam rano rikala, prej ze na nej muzem podat trestni oznameni (na toho od vojensky, kterej nam to rekl), tak jsme se shodli, ze muzem pokracovat nejakou pravni bitvou a party mohla konecne zacit :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam